Salgsklar

Det kan være svært at se sit eget hjem med købers kritiske øjne.
Ofte møder vi boligejere, der ønsker at optimere deres hjem, men som ikke ved, hvad de skal gøre eller, hvor de skal starte.
Vi har erfaring med, at når en boligejer har gennemgået vores salgsklarkoncept, så bliver de ofte ærgerlige over, at de ikke har gjort det noget før.
Statistikken taler sit tydelige sprog:
·      Boligen bliver set af flere potentielle købere
·      Boligen bliver solgt hurtigere
·      Boligen bliver solgt til højere pris pr. m²
Anette Heegaard er med sine mange års erfaring som indretningskonsulent, den ideelle person til at vurdere, sælge og gøre dit hjem lækkert og præsentabelt for at sikre et hurtigt salg med mindst muligt afslag i prisen.
Mange tror, at det er dyrt at gøre sit hjem salgsklart. Det er dog ikke det, som vi oplever hos Heegaard Bolig.
I de fleste tilfælde handler det om tid og egen arbejdskraft.
Salgsklar indebærer:
·      Et overblik over, hvilke ting, der forstyrrer førstehåndsindtrykket
·      Hvordan indretningen kan ændres f.eks. ved at fjerne eller tilføje møbler, bruge kunst og andre accessories
       og nips
·      Hvordan indretningen kan tydeliggøre dit hjems potentiale
·      Løsning til at få færdiggjort dine gør-det-selv-projekter
·      Vejledning til håndværkere, hvis du ikke selv kan eller vil stå for opgaven
Her har vi et eksempel på en sælger, som fulgte vores råd og vejledning i forbindelse med at gøre sin ejendom salgsklar.
Ejendommen var en gammel skole, som i start 70'erne blev bygget om til bolig og fyldt med familieminder. Derefter blev ejendommen forladt og sygnede hen, indtil huset skulle overtages af en ny familie, som atter kunne bringe den gamle finurlige ejendom tilbage til det, den skulle være. Fyldt med gode oplevelser!
Efter at have prøvet først én mægler, tog sælger fat i Heegaard Bolig, som kom ud og vurderede stedet.
"Jeg var i tvivl om Heegaard Bolig ville tage en sag som vores, fordi huset er ældre og trænger til en opdatering - men de var heldigvis meget imødekommende og fulde af begejstring og så rigtig mange muligheder i ejendommen."
- Knirke, sælger
Huset havde på det tidspunkt stået ubeboet hen i et par år, og udover opvarmning og generelt tilsyn, var der ikke sket noget på stedet i lang tid. Ved besøget af Heegaard Bolig fik sælger sig en brat opvågning:
"Jeg blev guidet på en rigtig fin måde til at se huset med andre briller, køberbriller. For mig har det jo altid været mit barndomshjem og spindelvæv og gamle gardiner kunne ikke ændre det syn. Men gamle møbler og en masse ting, som alligevel bare skulle sorteres og smides ud, fyldte i huset og gjorde det svært for en køber at gennemskue mulighederne."
- Knirke, sælger
Sammen med Heegaard Bolig igangsatte sælger en større oprydning og rengøring af hele huset. Her kan det tydeligt ses, hvor stor en forskel vores salgsklarkoncept gør for en ejendom.