Bråby Bygade 15, 4690 Haslev

Her udbydes en rummelig landejendom i det hyggelige Bråby tæt på Haslevs sydspids. 3 længer danner rammerne om en hyggelig og åben gårdplads, hvor man også finder det ene af ejendommens 2 drivhuse. Ejendommen er beliggende ud til vidtstrakte marker og skovarealer. kuperet terræn og masser af dyrevildt. Der er kun få km. til Gisselfeld Gods og dens fantastiske jordbrug, arrangementer med juletorv, musikoplevelser, Paradehuset mv.

Bråby er beliggende få km fra Haslev By, og med kun 7 min. cykel til den nye Vibeengskole, børnehave mv. og samtidig kun 10 min. fra motorvejen med kun 65 km til rådhuspladsen. I Haslev finder man et rigt udvalg af en masse sociale og sportslige aktiviteter foruden gymnasiet, skoler, børnehaver, indkøbsmuligheder, offentlig transport som tog og bus samt et velfungerende forretningsliv.

De store nedlagte landbrugsbygninger er oplagte til de mere pladskrævende hobbyer eller den erhvervsdrivende. I forbindelse med hovedhuset finder an ligeledes en 32 m2 swimmingpool fra 1990. Både stald og hønsehus indbyder til mindre husdyrhold.


Hovedhuset rummer et samlet boligareal på 215 m2, hvoraf de 175 m2 er i stueplan og 131 m2 1. sal/loft , hvoraf 40 m2 pt. er udlagt til hhv. en repos og 3 værelser. Stueplanet byder på 3 store stuer, et lyst og stort køkken, badeværelse med lyse klinker og nyere badelementer samt et rummeligt bryggers, hvor man også finder pillefyret.


Velkommen til Bråby Bygade 15!
DinGeo - Bråby Bygade 15

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Prismet - Geomuseum Faxe
Stevns Klint
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Vallø Slot
Gjorslev Slot
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Pangea Park

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.