Ternesøvej 23, 4690 Haslev

Dejligt vinkelhus på 183m2 beliggende på lukket villavej tæt på Ternesøen

"Terslev - den mest sociale by, syd for Køge". Sådan skriver Borgerforeningen om Terslev, der er en lille landsby med et stærkt lokalt fællesskab, en aktiv borger- og erhvervsforening, en aktiv idrætsforening og en kirke, der tilsammen fylder fritiden med arrangementer op til højtiderne og med koncerter, revy-ture til Nykøbing Falster og meget andet.

Terslev ligger i naturskønne området og for friluftselskeren bydes der på mange forskellige gå- og cykelture i bla. Bagholt Mose og Hesede skov. Den lille landsby ligger dog ikke længere væk fra København end ca. 46 minutters kørsel på E47, og ligger derudover godt placeret i forhold til Haslev (11 minutters kørsel), Køge (26 minutters kørsel), Ringsted (25 minutters kørsel) og Næstved (35 minutter kørsel).

Fra dit nye hjem tager det ca. 3 minutter at køre til den nærmeste folkeskole - Vestskolen, Terslev afdeling. Både skolen og børnepasningsmulighederne i Terslev fokuserer på udeliv og miljø, hvilket giver børnene masser af frisk luft og mulighed for at røre sig udenfor.

Byens samlingssted er Dagli' Brugsen, som ligger ca. 8 minutters gang fra dit nye hjem og er den nærmeste mulighed for indkøb.

Fra den flisebelagte entre er der adgang til bryggers, de 2 toiletter, de 4 værelser og køkken/stue. Entreen har et godt lysindfald, der kommer fra det store vinduesparti ved siden af hoveddøren og har også et indbygget skab til overtøjet. Huset her har 4 gode værelser. Det største værelser er på ca. 20m² og har tøjskab på den ene væg. De store dobbeltvinduer giver rummet en masse lys og har udsigt til haven. De resterende værelser er på henholdsvis 10,5m², ca. 12m² og ca. 14m² og kan bruges som børneværelser, hobbyværelser, hjemmebiograf eller noget helt fjerde.

Det store køkken er åbent ud til stuen og bliver adskilt af en kogeø med en ekstra separat lavere hængende bordplade på halvdelen af kogeøen, der giver ekstra muligheder for, at børnene kan sidde og lave lektier, mens der laves mad, eller bruges som en ekstra spiseplads, hvis der skal dækkes op til mange. Med masser af plads og opbevaringsmuligheder i køkkenet, er der god mulighed for at kokkerere med sine børn, sin partner eller andre. Det store vinduesparti ud til den overdækkede terrasse sikrer, at køkkenet altid er lyst.

Stuen er stor og lys med plads til både sofaer og spisebord. Den flotte brændeovn sørger for varmen og hyggen, når dagene bliver korte, og det bliver hurtigt mørkt. Også i stuen kommer der meget naturligt lys ind fra henholdsvis vinduer, tynde lange glaspartier med farvet glas, som går igen i hele huset og fra den overdækkede terrasse. Til jul eller andre højtider og begivenheder, vil der være plads til kunne huse mange gæster på samme tid.

Huset har et lille lyst gæstetoilet. Der er også et stort lyst badeværelse med indbygget skabsopbevaring, et indbygget badekar med bruser, en håndklædevarmer, en håndvask med et stort spejl og et toilet.

Der er separat indgang til det flisebelagte bryggers, som er stort nok til at indeholde en håndvask med underskabe, en vaskesøjle med tørretumbler og ekstra opbevaringsplads i det indbyggede højskab. Også her er der en tilgang af meget naturligt lys fra døren og fra vinduespartiet ved siden af døren.

Den overdækkede terrasse kan bruges i næsten al slags vejr, da den deler samme materialevalg i tag og murværk, som resten af huset . Fra terrassen er der en trappe ned til resten af haven, som er anlagt smukt med mange formede bede, havelygter, skulpturer og snoede flisegange. Denne have vil give dig noget smukt at kigge på året rundt.

Velkommen til Ternesøvej 23!
DinGeo - Ternesøvej 23, 4690 Haslev

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Prismet - Geomuseum Faxe
Stevns Klint
Rødvig Strand
Junglestien
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Vallø Slot
Gjorslev Slot
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Pangea Park

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.