Østergade 4, 4690 Haslev

KVALITET - KVALITET BLIVER NØGLEORDET FOR DENNE PRAGTVILLA

Velkommen til Østergade 4 - Velkommen til liebhaveri,

Midt i Haslev's hjerte får du 236 m2 lækker bolig i en særklasse, der gør så kraftigt indtryk fra start til slut.

Nu kan du godt spærre øjnene op, foran dig ser du den største, lækreste og den mest detaljerige villa der kan opdrives i Haslev. Vi har nemlig fornøjelse af at præsenterer denne specielle og unikke villa på 236m2 med et uhørt højt kvalitetsniveau fyldt af detaljer.

Her kommer du til at bo i en super moderne og yderst velbeliggende bolig, kun få minutters gang fra alle dagligdagens fornødenheder og øvrige interessepunkter. Huset er opført i en markant og moderne arkitektur og indeholder næsten alt en kræsen og kvalitetsbevidst, moderne familie behøver. Alt lige fra 2 vaskemaskine og tørretumbler, indfræset sokkelkanter i hele huset, gulvvarme i udhuset, koldt og varmt udendørs vand, understøbt under carport - ja listen er lang.

Huset er beliggende på en dejlig og overskuelig, let tilgængelig grund, som kræver et absolut minimum af arbejdsindsats. Her er gode terrasser, som indbyder til hyggelige stunder, sene grillaftener og meget mere.

Velkommen indenfor:
Allerede fra første øjekast fornemmer man den fantastiske loftshøjde, som går igennem hele huset. Her føler man sig godt tilpas. Husets hjerte er absolut køkken/alrummet hvor loftshøjden virkelig kommer til sin rette - Her er intet mindre end (5m), flot og stilrent inventar, en eksklusiv granitbordplade med int. Witt kogeplader, motor på køkkenskufferne - her er ikke sparet på noget.

Køkken/alrummet ligger i åbne forbindelse stuen, på trods at de store klinker er her i huset en god akustik, da der flere steder i huset er opsat lydfelter.

Fra stuen er der adgang til husets soveværelse, som byder på walk-in, så der er plads til tøj og opbevaring. Fra soveværelset er der indgang til privat badeværelse med både stort spa og dobbelt brus - som alle andre steder er materialevalget eksklusivt og lækkert.

Boligen byder endvidere på to store værelser, åbent kontor, vinskab, et dejligt badeværelse og et fantastisk bryggers.

Til huset hører en dobbelt carport.

Vi glæder os til at vise dette hjem og dets mange muligheder frem. Velkommen på Østergade.

Velkommen til Østergade 4, 4690 Haslev!
DinGeo - Østergade 4, 4690 Haslev


Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Prismet - Geomuseum Faxe
Stevns Klint
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Vallø Slot
Gjorslev Slot
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Pangea Park

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.