Søgårdsvej 3, 4690 Haslev

Skønt klyngehus kan blive dit!

Dette klyngehus kan blive dit, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på det med evt. tilvalg.

I udstykningen på Søgårdsvej er der 36 fritliggende klyngehuse på henholdsvis 125 m2 og 108 m2.

Ejendommen består, udover køkken/alrum og stue, af et soveværelse, 1 værelse (med mulighed for etablering af ekstra værelse), et badeværelse samt bryggers.

Når du træder ind i huset, kommer du som det første ind det kombinerede entré/bryggers, hvorfra der er adgang til køkkenet. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvilket giver opholdsrummene lys på tværs af boligen. Fra stuens store vinduesparti er der direkte adgang til husets terrasse, hvor der er mulighed for at nyde morgen kaffen eller holde en lækker grill aften med venner og bekendte.

Haven og terrasse er placeret optimalt efter lysforholdene.

Ejendommen opføres med følgende:

- Facade af Strøjer tegl B542 Laika
- Alt inventar, herunder køkken, bryggers samt badeværelse af mærket HTH.
- Sorte betontegl.
- Rationel træ/alu vinduer.
- Gips lofte
- Laminat 22 Snow Oak gulve.
- Lysegrå klinker i køkken, bad og bryggers

Ønskes der tilvalg, vil det også være muligt.

Ejendommen opvarmes med naturgas.

Området:

"Vibeengskolen" som også er et lokalt, kulturelt samlingssted med mere end 42.000 m2 til rådighed, her er der bl.a. køkkenhave, frugttræer, boldbaner, legeplads, motionsrute, balancebomme, forhindringslandskab, BMX-bane mm. herudover er der småfolket der både rummer vuggestue og børnehave - alle tre meget eftertragtede institutioner.
herudover er der småfolket der både rummer vuggestue og børnehave - alle tre meget eftertragtede institutioner.
Faxe Kommune er én stor naturlegeplads for børn og voksne i alle aldre - Naturen spiller en væsentlig rolle, når man bor i Faxe Kommune. Den er simpelthen alle vegne og uanset hvor man begiver sig hen, er der udsigt til marker og skov. Det giver anledning til en masse udendørsaktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Den smukke natur og de bredde vider er svære at komme udenom, når man begiver sig rundt på Sydsjælland. Det er et smukt syn uanset årstid, men det er også en kæmpe legeplads for både børn og voksne, hvad enten man er til skovture, vandreture, klatreture, løbeture, cykelture, sejlture, gåture eller nogle helt andre ture.
En ting er helt sikkert; Ønsker man at bo i en kommune, hvor man kan være aktiv, er Faxe Kommune er godt sted at slå sig ned. Forenings- og idrætslivet er stærkt repræsenteret i hele området, hvor stisystemer og en god infrastruktur gør det let for børn og unge selv at komme rundt til deres fritidsaktiviteter.

Den danske adelshistorie har sat sit tydelige præg på området, som byder på godser, slotte og herregårde med tilhørende spændende historier, som man kan gå på opdagelse i. H.C. Andersen lagde sin vej forbi Gisselfeld og Bregentved Gods, hvor han bl.a. hentede inspiration til sit berømte eventyr om Den Grimme Ælling. De fleste tilhørende parker er åbne for offentligheden og her afholdes koncerter og markeder hele året rundt.

Ikke langt fra Gisselfeld Kloster ligger Camp Adventure, hvor man kan klatre rundt i intet mindre end syv trætopbaner i forskellige sværhedsgrader. Her er mere end 4,5 km trætopbane og 29 svævebaner at gå i gang med, og det hele foregår midt i den smukke frodige natur, så alle sanser bliver styrket på en tur igennem træerne.

Ved Faxe giver kyststrækningen en ekstra dimension til aktiviteterne, og her er der mulighed for at dyrke vandsport af forskellig art. Om sommeren kan man bade i vandet ved Feddet og ungdomsskolen tilbyder sommeraktiviteter for børn og unge, der vil prøve kræfter med aktiviteter på vandet. Både i Haslev og Faxe er der en stor svømmehal, som både kan bruges til leg og skemalagt svømmetræning for alle aldersklasser.

Velkommen til Søgårdsvej!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.