Rosenvænget 52, 4690 Haslev

Flot istandsat hus i dejligt villakvarter

Dejligt tæt på centrum i Haslev by, finder du denne virkelige flotte og istandsatte murstensvilla. Du kommer til at bo tæt på indkøbsmuligheder ( her findes 7 af de store dagligvarekæder), tog/ busstation, gågaden med et stort udvalg af butikker, specielbutikker, restauranter og cafeer. Og er du helt vild med at købe maden direkte fra den, der producerer, så findes der også flere gårdbutikker. Er du pendler er der ikke langt til motorvejstilkørslerne i både nord- og sydgående retning. Desuden kommer du til at bo i cykelafstand til Vibeengskolen, som du vil tilhøre, indtil børnene skal starte i 7 klasse på Nordskovskolen, der er den anden store folkeskole i cykelafstand. Dertil kommer flere forskellige daginstitutioner til børn i alle aldre.

Haslev er med rette byen i det grønne. Det er den største by i Faxe Kommune, og det er også her kommunens rådhus ligger. I Haslev er der stort fokus på at kunne opleve naturen i al sin herlighed året rundt. Du kan opleve de mange forskellige private og offentlige skove, der indbyder til gå- og cykelture med dine kære og de firbenene af slagsen. Der er endda mulighed for at udfordre dig selv på mountainbike i nogle af skovene. I skovene møder et rigt plante- og dyreliv, og store dele af skovene er f.eks. også beskyttede områder for fugle.

Men skove er ikke det eneste måde at opleve naturen på. Haslev har også rigtig mange godser og slotte, der hver især har tilknyttede parkområder, hvor du kan nyde nyde stille ro og fred. Eller du kan deltage i mange af de arrangementer, som der også bliver afholdt - f.eks. Sankt Hans aften eller koncerter under den blå himmel. Det er dog ikke kun her, der afholdes arrangementer. Handelsforeningerne og kommunen afholder jævnligt arrangementer for borgerne, så der er noget til enhver smag.

Sidst men absolut ikke mindst, så har Faxe Kommune nogle af landets fineste badestrande. Til mange af dem hører også campingpladser, der også har spisemuligheder, toiletfaciliteter samt legepladser både med hoppepuder og de mere avancerede glidebaner i trætoppene.

Søger du mere aktive oplevelser, udover de mange fritidsaktiviteter, der tilbydes af byens mange foreninger, så har du muligheden for at prøve kræfter med Camp Adventure og en rask gåtur til toppen af Skovtårnet. Men er du ikke til det, så får du alligevel mulighed for at dyrke næsten enhver fritidsinteresse samt hobby, du drømmer om.

Ejendommen her er en rød murstensvilla fra 1978, men er flot istandsat og ligger i et dejligt villakvarter. Boligarealet er på 125m² og dækker over 3 værelser, køkken og stue i eet, samt en entre med bryggers. Dertil kommer 1 overdækket terrasse samt 2 yderligere terrasser, der giver dig rig mulighed for at nyde solens stråler og naturens årstider. Og en garage med en stor indkørsel foran. Her er plads til mere end 1 bil, trailer og mange cykler.

Huset har energiklasse A2010 og opvarmes via luft til vand varmepumpe, og der er gulvarme i hele huset.

Huset fremstår lyst og venligt med en dejlig let atmosfære. Her er hvide vægge og lofter, der på behageligste vis reflektere det naturlige lysindfald fra huset vinduer og terrassedør. Det er tydeligt, at sælger har brugt meget tid og energi på at sørge for et kontinuerligt strømlinet design i hele huset. Det er de samme trægulve og den samme mørke farve fliser, der går igen i hele huset, og i alle steder, der bliver brugt af flere, er der opsat spots for at sikre bedste mulig belysning, når mørket falder på . På 2 af værelserne, er der valgt en mørkere jordfarve på en enkelt væg for at skabe en anderledes atmosfære. Ikke meget er overladt til tilfældighederne i dette hus. Der er gjort god brug af alle kvardratmeterne - intet går til spilde.

I huset store badeværelse er der skabt et rent design, hvor der både er plads til 2 brusere samt vaskemaskine og tørretumbler uden at det føles klemt. Ved bruserne er der indbyggede hylder til at afsætte f.eks. shampoo, så det både ser æstetisk ud og er meget praktisk, når der bades.

Entreen/ bryggerset er ligeledes maksimalt udnyttet, og her er der både plads til en mindre håndvask, underskabe og højskabe, så overtøjet kan hænges væk uden at fylde for meget visuelt. Og i køkkenet er der både underskabe, keramisk kogeplade i kogeøen, indbygget ovn i ergonomisk højde samt indbygget køleskab. Alt er holdt i samme hvide og lyse farver for at sikre øjet mest muligt ro men på samme tid sikre, at der er masser af bordplade plads til at kunne udfolde sig kulinarisk alene eller som familie.

Kort og godt, så er huset her indrettet, så hverdagen bliver lettere. Husets indretning gør det let at organisere og vedligeholde i hverdagens travle trummerum - og så ser det samtidig pænt og æstetisk ud.

Der hører en mindre have til huset, som består af en græsplæne og i skel er der for størstedelen træhegn - kun en mindre del er decideret hæk. Der er ikke det store vedligeholdelsesarbejde i her. Men ønsker du det, kan der selvfølgelig laves bede, placeres et drivhus. Eller måske et svømmebassing om sommeren eller en trampolin. Det skal nævnes, at der er overdækning på huset, der pt. ikke er tilføjet til BBR.

Velkommen til Rosenvænget 52! DinGeo - Rosenvænget 52

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.