Bakkefaldet 12, 4690 Haslev

Flot vedligeholdt fuldmuret villa i dejligt villakvarter med stor dobbelt garage og tilhørende værksted og 6 KW solceller på taget

Velkommen til denne yderst flotte og spændende arkitekttegnet fuldmuret villa

Med en beliggenhed tæt på skole, stisystemer, Haslev centrum og en utrolig populær beliggenhed i Haslev får du 162 m² arkitekttegnet bolig med dertilhørende højt loftet kælder på 76 m² med stor garage.

Så snart du træder ind i huset, vil du mærke den lyse og lette atmosfære, der kommer fra det naturlige lysindfald fra de mange vinduer. Her er der lagt vægt på flotte udsigter til haven.

Huset her har tre gode værelser og to dejlige stuer. Husets har et skønt dejligt køkken/ alrum med Unoform køkken. Her er der b.la. nedfældet kogeplade og håndvask, et lyst og venligt badeværelse samt et gæstetoilet. I hele huset er der valgt Vola armaturer, som er med til at sikre et stilrent design. Derudover finder du også et vaskerum med brusekabine. Fra husets entre er der nedgang til kælderarealerne, som b.la. byder på et skønt og praktisk forrådskammer, garage og værksted.

Det er tydeligt, at sælger har lagt vægt på at bruge meget tid udendørs. Haven er flot indrettet med mange buske og træer til gavn for fugle og insekter. Her er lavet forskellige hyggelige terrasser, så solen og skyggen kan udnyttes efter humør langt ud på sommeren. Til boligen er der også et drivhus, hvor du kan dyrke alt fra tomater til chiliplanter. Her er oasen, hvor du kan slappe af og nyde solens stråler eller skyggen fra parasollen, mens du betragter buske og træer svaje i vinden og lytter til insekternes summen og fuglenes kvidre.


Velkommen indenfor:
Allerede når du træder ind i entreen, kan du fra første øjekast fornemmer boligens helt unikke gårdhave miljø, som ligger i direkte forbindelse med husets åbne og lyse stue.

Ejendommen er en smuk gul murstensvilla opført i 1970, og løbende vedligeholdt af sælger gennem deres 22-årige ejerperiode. Ejendommen fik etableret et solcelleanlæg i 2012 med 6 kWh effekt. Huset opvarmes primært via to luft-luft varmepumper og i et mindre omfang via brændeovn.

Huset her er i virkelig god stand og bærer præg af, at sælger har passet godt på det de sidste mange år. Der er skabt kontinuitet gennem hele huset med de lyse tæpper og den flotte kontrast mellem de hvide vægge og de smukke håndstrøgne murstensvægge. I 2007 er alle udvendige døre og vinduer udskiftet til massive teaktræ. Badeværelser og toiletter har alle smukke og velholdte terrazzogulve og der er lyse fliser på gulvet i køkken samt i kælderen.


Området:
Haslev er den største by i Faxe Kommune og er kendt for at være byen i det grønne. Byen ligger smukt placeret og er omkranset af skove, marker og engarealer. Her kan du få pulsen ned, trække vejret frit og nyde de mange naturoplevelser, som byen har at byde på. Selvom der er fokus på udeliv og naturen, så er der også et aktivt byliv.

Tæt på Bakkefaldet finder du b.la. Haslev Privatskole samt Vibeengskolen, som nemt og sikkert tilgås via sti- og cykelstier. Vibeengsskolen der også er et lokalt, kulturelt samlingssted med mere end 42.000 m² til rådighed: Her er der bl.a. køkkenhave, frugttræer, boldbaner, legeplads, motionsrute, balancebomme, forhindringslandskab, BMX-bane mm. Herudover er der småfolket, der både rummer vuggestue og børnehave - alle tre meget eftertragtede institutioner.
Faxe Kommune er én stor naturlegeplads for børn og voksne i alle aldre. Naturen spiller en væsentlig rolle, når man bor i Faxe Kommune. Den er simpelthen alle vegne og uanset, hvor man begiver sig hen, er der udsigt til marker og skov. Det giver anledning til en masse udendørsaktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Den smukke natur og de breddevidder er svære at komme udenom, når man begiver sig rundt på Sydsjælland. Det er et smukt syn uanset årstid, men det er også en kæmpe legeplads for både børn og voksne, hvad enten man er til skovture, vandreture, klatreture, løbeture, cykelture, sejlture, gåture eller nogle helt andre ture.
En ting er helt sikkert; ønsker man at bo i en kommune, hvor man kan være aktiv, er Faxe Kommune er godt sted at slå sig ned. Forenings- og idrætslivet er stærkt repræsenteret i hele området, hvor stisystemer og en god infrastruktur gør det let for børn og unge selv at komme rundt til deres fritidsaktiviteter.

Den danske adelshistorie har sat sit tydelige præg på området, som byder på godser, slotte og herregårde med tilhørende spændende historier, som man kan gå på opdagelse i. H.C. Andersen lagde sin vej forbi Gisselfeld og Bregentved Gods, hvor han bl.a. hentede inspiration til sit berømte eventyr om Den Grimme Ælling. De fleste tilhørende parker er åbne for offentligheden og her afholdes koncerter og markeder hele året rundt.

Ikke langt fra Gisselfeld Kloster ligger Camp Adventure, hvor man kan klatre rundt i intet mindre end syv trætopbaner i forskellige sværhedsgrader. Her er mere end 4,5 km trætopbane og 29 svævebaner at gå i gang med, og det hele foregår midt i den smukke frodige natur, så alle sanser bliver styrket på en tur igennem træerne.

Ved Faxe giver kyststrækningen en ekstra dimension til aktiviteterne, og her er der mulighed for at dyrke vandsport af forskellig art. Om sommeren kan man bade i vandet ved Feddet, og ungdomsskolen tilbyder sommeraktiviteter for børn og unge, der vil prøve kræfter med aktiviteter på vandet. Både i Haslev og Faxe er der en stor svømmehal, som både kan bruges til leg og skemalagt svømmetræning for alle aldersklasser.

Velkommen til Bakkefaldet 12!
DinGeo - Bakkefaldet 12

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.