Øster Søvej 4, 4654 Faxe Ladeplads

Velholdt murstensvilla 300 m fra vandkanten

Faxe Ladeplads er en kystby i Faxe Kommune og ligger smukt omgivet af skove, marker og pragtfulde strande langs Faxe kysten. Her findes en fin sammenblanding af fredelige villakvarterer, sommerhuse og campingpladser. Er du pendler, så er der ikke langt til motorvejsafkørslerne i syd- og nordgående retning, og har du brug for offentlig transport, så er der heller ikke langt til byens tog- og busstation.

Faxe Ladeplads har meget at tilbyde nye tilflyttere. Her finder du et rigt udeliv med mange oplevelser i naturen, om det er skov eller strand. I skovene kan du få dig en lang og hyggelig gå- eller cykeltur alene eller sammen med familien. På strandene, som er nogle af de bedste på Sjælland, finder du ofte en campingplads med de dertilhørende faciliteter. Du må endelig heller ikke gå glip af havnemiljøet i Faxe Ladeplads. Her er der et rigt liv med mange lystbåde og mennesker i alle aldre, der nyder livet på havnen. Derudover så findes der også en væld af foreninger, der tilbyder fritidsaktiviteter til folk i alle aldre. I Faxe Ladeplads bliver der også regelmæssigt afholdt arrangementer for byens borgere. Det kunne f.eks. være Kulturnatten, som bliver afholdt i september. Det kunne være koncerter afholdt i Hylleholt Kirke. Det kunne være "Gå med i lunden", der er en minifestival og meget mere.

Du behøver heller ikke bekymre dig om indkøbsmuligheder. Der findes flere forskellige dagligvarebutikker, hvor du kan få handlet til hverdagen. Der findes også flere forskellige specielvareforretninger, som du kan fristes af. Og der findes også flere muligheder for at nyde de forskellige restauranter, hvor du kan tilbringe en hyggelig aften med dine kære.

Er du naturelsker, så er Faxe Ladeplads bestemt byen for dig og din familie, parret eller singlen, der har brug for lidt mere plads, luft og natur end en lejlighed kan tilbyde.

Knapt et stenkast fra vandkanten finder du denne røde murstensvilla fra 1966. Her får du 110m² fordelt på 2 værelser, 1 stue, 1 entré, 1 toilet med bad, 1 gæstetoilet, 1 bryggers samt 2 disponible rum samt 1 indbygget udestue på 18m². Du kan faktisk se havet fra din villavejen. Morgenbadning, aftenbadning måske endda vinterbadning? Du får den skønneste badebro og det fineste strandsand til din rådighed på alle de tidspunkter, du har brug for det.

Huset fremstår lyst med de hvide vægge og lofter som forstærker det naturlige lysindfald, der kommer fra de velplacerede vinduer og døre. Den indbyggede udestue forlænger din mulighed for et udeliv og har samtidig den mest fantastiske udsigt over haven, så du rigtig kan følge med i årstidernes skiften.

Du får her et køkken med mange underskabe, som giver dig plads til lidt af hvert. Her er en indbygget ovn i ergonomisk højde, så det bliver let at bage, steget og meget mere. Komfuret er ligeledes indrettet i ergonomisk højde, og du kan røre i gryderne, mens du kan se, hvad der sker i stuen. I forlængelse af køkkenet finder du spisekrogen, hvor familien kan samles og tale om dagens oplevelser, eller planlægge dagens gøremål. Stuen kan sammen med udestuen inddrages ved fejring af dine og din families begivenheder.

Haven består af mange buske og træer, men her er også græsplæne og drivhus. Perfekt til dig, der gerne vil dyrke dine egne grønsager. Her kan du nusse med haven, mens du nyder insekternes summen og fuglenes kvidren. Der er også direkte adgang fra bryggerset til haven, så du ikke behøver at komme ind igennem entréen med jord på skoene og under neglene. Det er også i bryggerset, du finder vasketøjsmaskine og tørretumbler. Derudover er der også god opbevaringsplads i de mange underskabe. Du kan også vælge at sætte dig på terrassen med en iskold drink, slikke solens stråler og holde øje med grillen.

Huset er godt vedligeholdt og opvarmes med gas.

Velkommen til Øster Søvej 4!
DinGeo - Øster Søvej 4

Seværdigheder i nærheden:
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Geomuseum Faxe
Hesede Skov
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland

Værd at se/ læse:
Video om livet i Faxe Ladeplads
Liv i ladepladsen
Gå med i lunden

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.