Højtoften 11, Dalby, 4690 Haslev

Vidunderlig drømmebolig med pool i roligt villakvarter

Midt mellem marker og skov finder du den gamle landsby Dalby. Her vil du få masser af muligheder for at opleve naturen folde sig ud i skovområderne, ved søerne og slotsparken ved Bregentved Gods. Skove og marker er en stor del af naturen omkring Dalby og indbyder til mange gå- eller cykelture. Men trænger du til sand mellem tæerne på en dejlig strand med adgang til fantastiske bademuligheder, så er der ikke langt til badestranden ved Feddet. Her finder også en campingplads og dertilhørende legepladser både i jordhøjde og i træhøjde. Der er også muligheder at få stillet den lille og den store sult og meget, meget mere.

Du behøver ikke at bekymre dig om lang vej til skole, Midtskolen - Bavneskolen eller daginstitutionerne. De findes i cykelafstand. Du behøver heller ikke bekymre dig om at få fritiden til at gå. Dalby er en del af en aktiv kommune, hvor der er stor variation i diverse tilbud om fritidsaktiviteter. Dalby har faktisk sin egen sportshal, hvor der tilbydes alt fra håndbold til gymnastik. Dalbyhallen har ved hjælp af folkeaktier, gjort det muligt at udvide hallen med bla. et cafeterieområde, mødelokaler og meget mere.

Dalby er ideelt for pendlere at bosætte sig i, da der er kort til Sydmotorvejen i begge retninger. Du kan også få handlet dine dagligvarer i SuperBrugsen, tanke på enten OK eller Shell og bestille pizza på Dalby Pizzaria og Restaurant. Skal du fejre noget, der kræver mere end pizza, så kan du altså spise på Dalby Hotels restaurant. Du kunne også vælge en buffet i cowboyens tegn på Bournonvilles.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Dalby er virkelig en dejlig landsby, og der er ikke langt til kommunens største byer Haslev eller Faxe, hvor der regelmæssigt bliver afholdt arrangementer for alle. For at nævne et arrangement, så er Haslev Festdage lige blevet afholdt med god musik og stor deltagelse fra lokalområdet.

Ejendommen her ligger på en 1272m² grund og har et boligareal på 227m² med en carport på 90m², hvoraf 45m² er et indbygget udhus. Huset er bygget i 1976 og har fået en gennemgribende renovering ude som inde.

I huset er der 4 værelser, 2 badeværelser og 3 toiletter, 2 stuer, 1 åbent køkken mod stue samt 1 bryggers. Værelserne er indrettet i hver sin ende af huset - helt ideelt til børnefamilien, der gerne vil have en afdeling kun til børn eller unge med deres eget bad og toilet. I modsatte ende af huset finder du de sidste 2 værelser, hvor det største værelse har sit helt eget badeværelse - kun til de voksne. I entreen finder du gæstetoilettet. Så bare rolig. Der bliver ikke meget ventetid til hverken bad eller toiletbesøg i dette hus.

I hjertet af huset finder du den store stue og det åbne køkken. Her er plads til at underholde dine gæster til familiens mærkedage, og gæster vil du nok få mange af, hvis du bor her. Fra stuen får du den mest fantastiske udsigt over det helt fantastiske poolområde. På en solskinsdag bliver det meget svært ikke at glæde sig til at komme hjem og tage en dukkert i det kølige, klare blå vand. Det er helt tydeligt, at sælger har brugt lang tid på at planlægge og udføre poolområdet. Her er alt, hvad hjertet begærer til både at kunne nyde vand, sol men også duften af maden på grillen.

Sælgers klare visioner og forkærlighed til stilrent design går igennem hele huset. Fra ensartede gulve, lofter med fokus på at få så meget naturligt lys som overhovedet muligt. Der er virkelig lagt vægt på at skabe en lys og venlig atmosfære i hele huset.

Gå ikke glip af denne fantastiske bolig. Se den før din nabo!

Forbedringer
===========
2021
Indvendig maling af hele bolig
Nyt klik vinyl sildebensgulv i køkken/ stue og tilstødende værelser

2020
Nyt gasfyr (oktober 2010)

2008-2010
Gennemgribende renovering af hele bolig
Tilbygning med loft til kip
Etablering af poolområde
Genvex anlæg
Gulvarme i hele bolig
Udvendig garage: garage og 3 tilstødende disponible rum

Velkommen til Højtoften 11!
DinGeo - Højtoften 11

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.