Themstrupvej 14, 4690 Haslev

Fantastisk vedligeholdt, indflytningsklar "Brøgger Nielsen" villa i eftertragtet kvarter

Haslev by ligger omgivet af skøn natur, men tilbyder stadig rige muligheder for at købe ind. Når du skal handle, så finder du det meste i Haslev. Vi har næsten alle supermarkedskæder samtidig med, at også har specialbutikker og gårdbutikker, som bestemt er et besøg værd. Derudover har vi flere restauranter, som strækker sig fra café, take-out, internationale retter og finere mad baseret på årstiden og de lokale producenter. Der findes kort sagt noget til enhver smag. Derudover har vi også et varieret udbud af restauranter og cafeer - fra takeout - til madlavning baseret på lokale og sæsonbestemte varer.

Haslev er en by, der værdsætter naturen og et aktivt udeliv, og der eksisterer derfor et stort og udbygget stisystem, hvor du kan komme let og sikkert omkring. Og har du børn i skolealderen, så kan du roligt sende dem afsted på cykel eller til deres fritidsaktiviteter. Haslev har også et aktivt og rigt foreningsliv, der jævnligt sørger også for at afholde arrangementer for indbyggerne som f.eks. Haslev Festdage, Las Vegas Night og mange flere. Bor du her, er der heller ikke langt til Haslevs svømmehal eller Haslev Hallerne, hvor du finder mange af de aktive fritidsaktiviteter som Badmington, Karate, Gymnastik og meget, meget mere.

Ønsker du at komme tættere på naturen, så er der rig mulighed for det i Haslev og omegn. Vi har flere skove, hvor du kan gå tur med hunden, udfordre dig på mountainbike eller nyde en gåtur i skovens stille ro og fred. Vi har flere slotte - som Gisselfeld og Breentved, med dertilhørende parker, og vi har flere pæne og gode strande, hvor du ofte finder forskellige campingpladser med dertilhørende restauranter og legepladser - f.eks.; Feddet, Vemmetofte Strand- og Camping og Faxe Ladeplads Camping.

Til børnefamilierne findes der også flere naturlegepladser f.eks. skovlegepladsen ved Vibeengskolen. Hvis du ønsker lidt mere end bare en gå- eller cykeltur i naturen, så er der ikke langt til Skovtårnet og Camp Adventure, hvor du får mulighed for at se naturen oppefra. Derudover er der ikke langt til Stevns Klint, som står på UNESCOS verdensarvsliste, eller til Faxe Kalkbrud, hvor du også finder Geomuseet og Prismet udkigstårn.

Denne hvide murstensvilla er opført af "Brøchner-Nielsen Huse" bygget i 1965 og er løbende blevet vedligeholdt og istandsat og ligger i et eftertragtet kvarter i Haslev. Energimærket er C, og boligen bliver opvarmet via fjernvarme. Det er tydeligt, at sælger har værnet om sin ejendom og brugt meget tid, penge og energi på at optimere huset.

Huset her har et boligareal på 173m², der fordeler sig på stueetage, førsteetage samt en udestue. Den løbende vedligeholdelse og de mange forbedringer har helt tydeligt gjort huset her til et fantastisk sted at bo! Sælger har skabt en lys og venlig atmosfære i hele huset med fokus på naturligt lysindfald fra de mange vinduer og glaspartier, men samtidig har gjort det let at nyde udsigten over haven i årstidens sæsoner. Alt bærer præg af, at der er valgt kvalitetsmaterialer samt, at der valgt at få arbejdet udført af professionelle. Altså står snorlige. Der er for det meste valgt hvidt som farve til vægge og lofter for at sørge for mest mulig udnyttelse af det naturlige lysindfald. På alle toileter/bad og i entré, køkken og bryggers er der valgt klinker som gulv. Hele stue har samme flotte parketgulv, og det er værd at nævne, at det ikke er tit, du vil se så flot et gulv. På førstesalen er der 3 flotte værelser, stort soveværelse med skabsvæg og et dejligt velindrettet badeværelse med gulvvarme (el opvarmet)

Det er ikke kun indenfor sælger har gjort sig mange overvejelser og bestræbelser - haven og dets mange uderum indbyder til et utal af hygge stunder. uanset vejr, er der læ, sol skygge eller hvad du ellers måtte ønske dig. især den overdækket terrasse er benyttet mere eller mindre året rundt.

Forbedringer i sælgers tid:
1) Separering af regn- og spildevand i 2014
2) Alle vinduesglas er udskiftet i 2014 til 2 lags energiruder - vinduer mod syd på 1 sal er udskiftet i 2010
3) Taget er udskiftet i 2005 til uglaserede teglsten
4) Dørpartiet i entréen er udskiftet i 2007 med nyt klinkegulv i 2008
5) I Bryggerset er varmtvandsbeholderen udskiftet til et Vølund på 110 liter.
6) Badeværelset blev etableret i 2004 med klinker på gulv og i brusenichen. Underskabene er i Kirsebær fra JKE design. Bordpladen er i granit med integreret vask.
7) I køkkenet er der udskiftet låger og opsat dobbelte overskabe med ruder. Derudover ny bordplade i grå laminat og ny vask og armatur fra 2014
8) I 1996 inddrages 17m² fra stuen til at etablere et køkken-alrum. Der er opsat gipsvægge mellem rummene. Der er lagt klinkegulv og mod vest er der etableret dobbelt vindue (Hvidbjerg vinduer) med sprosser i plast. Derudover blev radiator udskiftet til fjernvarme.
9) Der er lagt træ parketgulv (Junkers) i stuen, og gulvet er blevet slebet i 2019. Der er opsat i 2016.

Dette er blot et lille udpluk af ejendommens mange forbedringer i sælgers 38 årige ejerperiode.


Det tydeligt, at sælger har brugt tid på at vælge æstetiske og praktiske løsninger med vægt på at få rummene til at være sammenhængende og danne et naturligt bevægelses flow i huset.


Velkommen til Themstrupvej 14!
DinGeo - Themstrupvej 14

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.