Bråbyvej 26, 4690 Haslev

Rød murstensvilla centralt beliggende i Haslev

Centralt i Haslev finder du denne dejlige røde murstensvilla opført i 1962 med et boligareal på 100 m² - perfekt til par, førstegangskøbere eller den enlige, der har brug for mere plads.

Huset her udnytter alle kvardratmeterne på bedst mulig vis. Du får to gode værelser med indbyggede skabe, en stor og rummelig stue med udgang til haven, et fint lille køkken, og et godt og rummeligt bryggers herudover et badeværelse samt toilet. Til boligen er der en fin og hyggelig overdækket terrasse.

De mange vinduespartier sørger for, at hele ejendommen nyder godt af et naturligt lysindfald, som er med til at sørge for den venlige og afslappede stemning, der vil møde dig, når du kommer hjem. Huset er indflytningsklar med mange muligheder for, at du kan sætte dit helt eget præg på indretningen. Måske drømmer du om et samtalekøkken?

Den overdækkede terrasse giver god mulighed for at forlænge sæsonen udenfor. Haven er indrettet helt enkelt med fokus på minimal vedligeholdelse men stadig med mulighed for selv at dyrke tomater, agurker eller andet drivhuset (ej godkendt på BBR). Her er der i hvert fald plads til at sidde og nyde naturen og årstidens gang i din nye have, fremfor konstant at skulle lave havearbejde. Men er du til stauder, blomster, grønsags- og urtehaver, så vil du sagtens kunne finde plads til det også.

Haslev er den største by i Faxe kommune med kort afstand til motorvejs tilkørslerne i både syd- og nordgående retning. Perfekt til pendlerne. Men Haslev har også meget andet at byde sine borgere. Det er en by, der ligger omgivet af natur i alle variationer. Vi har flere forskellige skove, hvor du kan nyde freden og roen på din gå- eller løbetur, cykeltur eller ridetur. Du kan endda udfordre dig selv på mountainbike. Derudover findes her et væld af forskellige kortlagte stier, du kan udforske og nyde enten alene eller i fællesskab.

Haslev er en by, der udover at sætte pris på de mange forskellige naturoplevelser, også sætter pris på et aktivt foreningsliv. Du kan her finde næsten alt, hvad du har lyst til at krydre dit fritidsliv med - lige fra sport til de mere kreative fag. Du får altså her chancen for at kunne udleve dit bedst mulige liv. Dertil kommer også, at Haslev har meget at byde på af byliv. Der har et varieret udbud af restauranter, cafeer og take-out muligheder. Der er mulighed for en biograftur eller bowling. Og der er virkelig mange supermarkeder, du kan vælge og vrage imellem. Dernæst har vi også et væld af specialbutikker; kaffe, te, whiskey, gin og fødevarebutikker fra blandt andet Asien ved siden af alle vores almindelige butikker. Du kan finde næsten alt i Haslev by.

Af andre naturoplevelser, har vi flere slotte med dertilhørende parker, som f.eks. Gisselfeld eller Bregentved. Her bliver der også afholdt arrangementer regelmæssigt; som Sankt Hans Aften, Bondens marked eller årets dyrskue for børn og dyr - men det kan nydes af folk i alle aldre.

Faxe kommune har også flere strande, du kan benytte dig af i løbet af sommeren. Der er Feddet, som også har mange andre aktiviteter, du kan benytte dig af, som campingpladser, legepladser, restaurant, minigolf, fitness og indendørs spa. Derudover er der selvplukning af blåbær i hele september måned. Der er Vemmetofte strand, der ligeledes tilbyder campingpladser, flere legepladser med blandt andet hoppepuder og restaurant udover sand og vand. Sidst men ikke mindst har vi Faxe Ladeplads strand, som også har campingpladser, legepladser og masser af tilbud til alle aldre.

Velkommen til Bråbyvej 26!
DinGeo - Bråbyvej 26

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.