Egevej 19, 4690 Haslev

DEN HVIDE DIAMANT - Fantastisk renoveret funkisperle i et absolut eftertragtet kvarter nær by og skov!

Det her hus viser man gerne frem; det er fantastisk funkis, når det er allerbedst, men et hus er alligevel det fedeste og flotteste, når det passer til jeres behov.

Det er det lækreste og smukkeste, når arkitekten har gjort sig umage - og det har man I sin tid her - men sælgers ændringer i forbindelse med renoveringen, kunne man ikke ønske sig anderledes. Her er det i hvert fald foretrukket af de fleste.

Alt er velvalgt og gennemtænkt; lækre løsninger, funktionelle detaljer, kvalitetsmaterialer og et veludført håndværk betyder, at huset er skabt til at blive brugt og imødeser de behov, de fleste moderne børnefamilier har (dem alle sammen og lidt til). Beliggenheden er fantastisk og vejen rolig men stadig utroligt centralt i forhold legekammerater, skole, indkøb, fritidsaktiviteter og grønne områder, og så har I nok nabolagets største have, hvor man kan mærke, når solen skinner, og I kan opholde jer privat i den veletablerede have.

Kvadratmeterne i denne prægtige villa fordeler sig på et flot indgangsparti med en stor og rummelig entré, som er indrettet både smukt og praktisk. I direkte forbindelse hertil er der et vanvittigt lækkert køkken/ alrum med et væld af skabs- og bordplads, Sælger har i 2020 netop fået lavet nyt lækkert køkken fra Kvik. Med køkkenet "Ombra" har Kvik skabet et køkken der tager naturen med ind, og er farvesat ud fra den danske natur med silkebløde fronter, i forlængelse heraf, er der en lækker spiseplads og et helt igennem fantastisk gennemgangslys. Fra spisestuen er der direkte udgang til en af havens mange terrasser. I forlængelse af det store køkken/ alrum er der en hyggelig og lys opholdsstue med pejs, som er med til at skabe rammerne om hyggen i de kolde vintermåneder. Huset byder på mange anderledes detaljer, som de flotte forskudte niveauer, der er med til at give en helt speciel sammenhæng til boligen - uden at man føler sig adskilt fra resten af boligen.
Boligen byder endvidere på et stort og dejligt soveværelse med masser af skabsplads, 2 skønne og charmerende børneværelser, dejligt badeværelse med både badekar og brusebad - ideelt for børnefamilien. I sælgers ejerperiode er der også renoveret et lille gæstetoilet, hvor der er etableret gulvvarme.

Huset har mange fine anvendelsesmuligheder, og især kælderen byder på mange muligheder - her er 3 gode disponible rum foruden et godt og funktionelt bryggers. Hele ejendommen bærer præg af arkitektonisk flid og under renoveringen, er man gået omhyggeligt til værks. Dette er en enestående bolig til den kvalitetsbevidste familie, som drømmer om at bo æstetisk indbydende, praktisk, hyggeligt, og omgivet af lys og luft - men stadig i passende afstand til alt det, der er en del af hverdagen. Flot og charmende have - lækre terrasser, flotte forskydninger på boligen. Føl jer endelig hjemme - I er heldige, hvis I er det.

Området er et sandt mekka for børnefamilier, da her er en flot natur, skov, boldbaner og mange andre fede aktiviteter.

Velkommen til Egevej 19!

DinGeo - Egevej 19

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.