Leragervej 14, 4690 Haslev

Velbeliggende, indflytningsklar hvid murstensvilla i et dejligt nabolag

Hvis du går og drømmer om et hus med 4 værelser, 2 toiletter med bad, et køkken, et bryggers, 2 stuer, terrasser til at nyde livet udenfor og en have, der er let at vedligeholde - så behøver du ikke lede længere.

Her er huset, der kan blive base for et helt nyt liv. Børnefamilien får ikke langt til skole eller institution. Parret får masser af plads til deres hobbyer. De nygifte får plads til at planlægge en evt. familieforøgelse på sigt. Fælles for alle scenarier er, at her er plads til at kunne udfolde sig og plads til at kunne planlægge fremtiden. Der er gåafstand til Haslevs bymidte, hvor du kan finde, hvad du har brug for.

Haslev er den største by i Faxe kommune med kort afstand til motorvejs tilkørslerne i både syd- og nordgående retning. Perfekt til pendlerne. Men Haslev har også meget andet at byde sine borgere. Det er en by, der ligger omgivet af natur i alle variationer. Vi har flere forskellige skove, hvor du kan nyde freden og roen på din gå- eller løbetur, cykeltur eller ridetur. Du kan endda udfordre dig selv på mountainbike. Vi har også flere forskellige skovlegepladser, hvoraf den største ligger ved Vibeengskolen. Ideelt til børn, der gerne vil bruge deres krop aktivt. Der findes et væld af forskellige kortlagte stier, du kan udforske og nyde enten alene eller i fællesskab.

Ellers har vi også flere slotte med dertilhørende parker, som f.eks. Gisselfeld eller Bregentved. Her bliver der også afholdt arrangementer regelmæssigt; som Sankt Hans Aften, Bondens marked eller årets dyrskue for børn og dyr. Her vil du opleve mange forskellige dyr, se rideopvisninger eller hygge dig i det omrejsende tivoli.

Hvis ikke det lyder som en drøm, så har vi også flere strande, du kan benytte dig af i løbet af sommeren. Vi har Feddet, som også har mange andre aktiviteter, du kan benytte dig af. Der er campingpladser, restaurant, minigolf, fitness og indendørs spa. Derudover er der selvplukning af blåbær i hele september måned. Hvis børnene ikke kan få nok af stranden og vandet, så er der også flere legepladser - specielt legepladsen i træerne med svævebaner over det hele. Vi har også Vemmetofte strand, der ligeledes tilbyder campingpladser, flere legepladser med blandt andet hoppepuder og restaurant udover sand og vand. Sidst men ikke mindst har vi Faxe Ladeplads strand, som også har campingpladser, legepladser og masser af tilbud til alle aldre.

Haslev er en by, der udover at sætte pris på de mange forskellige naturoplevelser, også sætter pris på et aktivt foreningsliv. Du kan her finde næsten alt, hvad du har lyst til at krydre dit fritidsliv med - lige fra sport til de mere kreative fag. Du får altså her chancen for at kunne udleve dit bedst mulige liv. Dertil kommer også, at Haslev har meget at byde på af byliv. Der har et varieret udbud af restauranter, cafeer og take-out muligheder. Der er mulighed for en biograftur eller bowling. Og der er virkelig mange supermarkeder, du kan vælge og vrage imellem. Dernæst har vi også et væld af specialbutikker; kaffe, te, whiskey, gin og fødevarebutikker fra blandt andet Asien ved siden af alle vores almindelige butikker. Du kan finde næsten alt i Haslev by.

Huset her er bygget i 1976 og har ikke mindre end et boligareal på 169m² samt en garage på 35m² og en grund på 1017m². Både hus og have fremstår vedligeholdt og istandsat løbende. Du kan med andre ord flytte direkte ind uden at ændre på noget.

Husets store entre er belagt med fliser, som gør den let at rengøre. Den har et indbygget rum til overtøjet og evt. skoene. Der er med andre ord plads til at komme hjem uden at blive overfaldet af tøj, sko og tasker. Entreen leder ud til alle andre områder af huset. Til bryggerset, som ligeledes er belagt med rengøringsvenlige fliser. Her finder du også vasketøjsmaskinen og tørretumbleren og bord- og skabsplads til det meste. Bryggerset leder til huset køkken, som også er belagt med fliser. Her er skabsplads til alle dine køkkenmaskiner, service og alt midt i mellem. Der er desuden også en mindre spiseplads. Køkkenet er lyst, og der er lagt vægt på rene linjer og ergonomiske arbejdsstillinger. Komfuret er blandt andet sænket, så det er mere skånsomt at kokkerere. Af samme årsag findes der også installeret en indbygningsovn i perfekt arbejdshøjde. Fra køkkenet er der udgang til både opholdsstuen og spisestuen. Begge stuer er lyst indrettet med fokus på naturligt lysindfald og udsigt til haven. Spisestuen har direkte udgang til en af husets terrasser, som i de varme perioder kan inddrages som en forlængelse af spisestuen, hvis der f.eks. er mange gæster på besøg. Og i opholdsstuen finder du pejsen, som du kan nyde i de kolde måneder.

Huset har 4 lyse værelser af god størrelse, som du kan bruge til alt fra hjemmearbejdsplads til børneværelser - eller alternativt dit helt eget walk-in closet. Mulighederne er mange! Til sidst findes der også 2 toiletter med brusenicher, hvilket gør det lettere at bo flere sammen, når der ikke skal stresses over, hvem der skal bruge toilet/ bad først. Begge toiletter har naturligt lysindfald, og der er lagt vægt på rene linjer og et moderne udtryk.

Haven er anlagt med græsplæne, hækplanter og mange forskellige hyggekroge og terrasser med god mulighed for at kunne nyde solen på forskellige tidspunkter af dagen. Du får altså her en have, der er let at vedligeholde, men samtidig har plads til, at du kan udfolde dig med trampolin, pool, drivhus eller, hvad du nu end drømmer om. Du får næsten dit helt eget gårdmiljø mellem garagen og huset, der er forbundet af en hvid murstensmur med "vinduer" af farvede glassten.

Velkommen til Leragervej 14!
DinGeo - Leragervej 14

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.