Themstrupvej 32, 4690 Haslev

Murstensvilla i fredeligt villakvarter til familien med de store drømme!

Boliger er der nok af, men det kræver noget mere, når man skal finde et sted, der føles som et hjem. Det er dog lige præcis, hvad I nu har mulighed for at erhverve jer med denne dejlige villa centralt beliggende i Haslev. I vil givetvis vælge at opdatere dele af boligen, men rammerne er absolut på plads med en arkitektur og et haveanlæg, der giver jer rigeligt med ro, hygge og privatliv.

Træd ind over dørtrinnet til en charmerende og hyggelig 60'er villa, som med nænsom hånd løbende er blevet renoveret. Via stor lys entre, bydes man som gæst velkommen, og fra entreen er der adgang til husets køkken, som byder på masser af skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til husets stue, så det kan evt. være oplagt at åbne mere op fra køkken til stuen.

Husets samlingspunkt er uden tvivl ejendommens fantastiske stue. Stuen ligger centralt i huset og spreder sine arme ud til husets køkken, spisestue, terrasse, kontor og værelses-afdeling. Alle veje fører til dette rum, som derfor virker som et varmt og hyggeligt mødested for alle. Her er der plads til alle, at lave lektier eller måske læse en bog - alt efter hvilket humør man er i. Er man mere til at ligge i en sofa eller se TV, så byder husets store stue på mange dejlige kroge, som ligesom resten af huset emmer af hygge og varme, og her er samtidig direkte udgang til husets terrasse.

Denne dejlige gule murstensvilla ligger i et fredeligt nabolag i gåafstand til Haslev bymidte. Der er ikke langt til det omfattende og udbyggede stisystem, der sørger for, at familien kan cykle let og sikkert til byens skoler og fritidsaktiviteter og meget mere. Faktisk ligger Sofiendalsskolen, Haslev svømmehal og Haslev Hallerne kun et stenkast fra dit nye hjem! Haslev har et meget aktivt og rigt foreningsliv, så det bliver let at finde din og din families nye fritidsinteresser lige fra sport til de mere kreative fag. Det er kun dig, der sætter grænserne.

Er du en af de daglige pendlere, så er der kort afstand til offentlig transport eller til motorvejsafkørslerne i både syd- og nordgående retning. Der er også mulighed for offentlig transport med bus og tog på Haslev nyrenoverede station.

Haslev by ligger omgivet af skøn natur, men tilbyder stadig rige muligheder for at købe ind. Her finder du alt fra forskellige dagligvarerbutikker til hyggelige restauranter og skønne specialforretninger. Derudover har vi flere restauranter, som strækker sig fra café, take-out, internationale retter og finere madlavning baseret på årstiden og de lokale producenter. Der findes noget til enhver smag.

Er du mere et naturmenneske, så er der mange muligheder for at nyde de forskellige naturområder omkring Haslev. Her kan du gå tur med hunden, udfordre dig på mountainbike eller bare nyde en gåtur i skovens stille ro og fred. Vi har flere forskellige skove at vælge imellem, så du og din familie har mange timers naturoplevelser til gode, selv efter at have boet her i et par år. Derudover har vi også mange slotte, som f.eks. Gisselfeld og Bregentved med dertilhørende parker, og Bregentved afholder hvert år et dyrskue i juni måned med bla. hesteopvisning og et omrejsende tivoli.

Har du mere lyst til føle sand mellem tæerne, så er der ikke langt til de nærmeste strande f.eks. Vemmetofte strand, Feddet eller Fakse Ladeplads Strand. Her finder du også campingpladser, naturlegepladser og andre aktiviteter til stor glæde for børnene.

Af seværdigheder i naturen, i din umiddelbare nærhed, kan nævnes kort afstand til Skovtårnet og Camp Adventure, Faxe Kalkbrud med Geomuseet og Prismet ukigstårn og Stevns Klint, som er på UNESCOs verdensarvliste,

Bor du her får du ikke mindre end et beboelsesareal på 278m² fordelt på 3 stuer, 6 værelser, 2 toiletter med bad, 1 gæstetoilet, 1 køkken, 1 garage samt en kælder på 98m² med 7 disponible rum.

Her får du med andre ord en ejendom, hvor du kan få plads til det hele. Med 3 toiletter, hvoraf 2 har badefaciliteter, så er chancen for kø om morgenen minimeret kraftigt! Her finder du værelser nok til både hjemmearbejdsplads, hobbyrum, måske et gamerrum til teenagerne, en hjemme biograf eller dit helt eget fitnessrum. På ejendommen er der idag 30m² erhverv, så du har også muligheden for at drive virksomhed/liberalt erhverv direkte fra dit nye hjem (der skal indhentes myndighedsgodkendelse hertil). De mange disponible rum i kælderen giver dig også mulighed for din egen vinkælder, en vaskekælder eller dit eget private værksted med plads til alle dine maskiner og andre gadgets. Du har i hvert fald her masser af potentiale til at indrette huset, så det passer til dig og din familie og jeres nye livsstil - også når du skal afholde familiens begivenheder.

Ejendommen her er i god stand og er løbende blevet vedligeholdt, så du kan i princippet flytte direkte ind. Du kan også vælge at modernisere rummene et ad gangen uden at føle, at du bor på en byggeplads.

Bor du her får du alle chancer for at udleve dit og din families drømmeliv.

Velkommen til Themstrupvej 32!

DinGeo - Themstrupvej 32

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.