Hasselvej 31, 4690 Haslev

Skøn ejendom nær skov, skole og Haslev centrum

Beliggende i et af Haslevs roligste kvarterer tæt på stisystemer til både skole, svømmehal, stadion og indre by såvel som blot et stenkast fra åbne marker og en kort gåtur fra skoven, ligger denne ejendom ideel for de, som ønsker at være tæt på åbne vidder, men samtidig tæt på byens fornødenheder. Haslev ligger midt i storslået natur blandt skønne grønne områder og flotte godser, mens selve byen byder på både sociale aktiviteter, et godt udvalg af uddannelsesinstitutioner, børneinstitutioner, sportsmuligheder, offentlig transport til Næstved, Ringsted, Køge, Roskilde og København samt under 10 minutters kørsel til sydmotorvejen. Faxe Kommune byder foruden flot natur, godser og parker også på dejlige badestrande, seværdigheder og oplevelsesattraktioner såvel som et stort udvalg af sociale arrangementer for både voksne og børn i årets løb.

Ejendommen her er beliggende på en blind villavej og byder på 156 m2 bolig med både 3 gode værelser, 2 badeværelser og endda egen sauna. Ønsker man en ideel villa til børnefamilien eller en overskuelig senior bolig, er dette hus bestemt et kig værd. Huset byder på et rigtig dejligt soveværelse med en god skabsvæg og med eget badeværelse med tilhørende sauna. Derudover er her 2 flotte værelser og et gæstebadeværelse. Haven er flot og enkelt anlagt med træer og buske, store som små, med rig mulighed for udfoldelse på græsset eller afslapning på den store terrasse, der strækker sig fra husets syd- og vestvendte side. Den byder på åbne områder, med direkte udgang til husets store terrasse, som giver et nærmest sydlandsk indtryk på en varm sommerdag. Derudover rummer ejendommen også en god carport samt et mindre udhus(ej på BBR).

Selve boligen indeholder: Et pænt og lyst bryggers med godt lysindfald og bordplads. Herfra kommer man direkte til husets køkken, så der er nem overgang, når du kommer hjem med dagligvarer. Huset byder på 3 gode og lyse værelser samt 2 badeværelser.

Stuen har en rigtig dejlig størrelse, som giver mulighed for at invitere hele familien til festlige lejligheder, og hvis vejret tillader det, er det nemt at åbne de store terrassedøre og nyde udelivet i den hyggelige have.

En ejendom med en masse charme, der byder på en rigtig hyggelig stemning og har en super beliggenhed.


Velkommen til Hasselvej 31!
DinGeo - Hasselvej 31

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.