Teestrup Bygade 23, Teestrup, 4690 Haslev

På denne store og skønne grund, udbydes denne ejendom til nedrivning

Ejendommen her finder du i et lille villakvarter næsten ud til de omkringliggende marker i den lille landsby Teestrup. Selve Teestrup ligger ikke langt fra Haslev, som er den største by i Faxe kommune, der er faktisk etableret en cykelsti fra Teestrup til Haslev, for at sikre børnene på vej til skole. Derudover, så er let adgang til motorvejstilkørslerne i både nord- og sydgående retning.

Ejendommen er opført i 1850 og ombygget i 1959. Her får du muligheden for at starte helt forfra ved at nedrive det eksisterende hus. Du får nemlig her en stor grund på 1630m². Der er med andre ord meget plads, hvor du kan få ønsket opfyldt om et stort hus med en dertilhørende have. Så drømmer du om at bygge din helt egen oase til dig og din familie i naturskønne omgivelser, så skal du gribe muligheden her med det samme. Du får i hvert fald her chancen for både at kunne etablere køkkenhave, trampolin, pool, frugttræer, blomsterbede og meget, meget andet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Faxe kommune ligger i naturskønne omgivelser, og byder på mange borgere, som skaber et godt og aktivt fritidsliv inde som ude. Vi har næsten alt, hvad hjertet begærer af fritidsaktiviteter til store og små (og voksne).

Vi har også flere skove, hvor du kan gå- eller cykle en tur med familien eller hunden. Der er udarbejdet mange forskellige ruter i bla. Hesede Skov, som du kan finde her: Ruter i Hesede skov

Er du til sol, strand, sand og vand. Så har vi flere strande, der bestemt er besøget værd. De fleste af vores strande er også tilknyttet campingpladser, som har spisesteder og legepladser til børnene, hvis de har brug for at lave noget andet, mens de tørrer. Vemmetofte strand, Feddet og badestranden ved flagstanden er bare nogle af de strande, som borgerne nyder godt af i løbet af sommeren.

Velkommen til Teestrup Bygade 23!
DinGeo - Teestrup Bygade 23

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.