Skuderløse Bygade 6, Skuderløse, 4690 Haslev

Skøn og moderne planvilla beliggende direkte ud til de åbne marker

Midt i Skuderløse by, finder man denne flotte og moderne ejendom, hvor der er lagt stor vægt på solen baner, og udsigten til de åbne marker. De mange tilvalg der er blevet gjort i forbindelse med opførslen af boligen, får den til at fremstår indbydende og indflytningsklar med lyse og åbne rum gennem hele boligen - især loft til kip løsningen i køkken alrum og stuen giver en helt fantastisk fornemmelse. Beliggende midt i Skuderløse by, kan ejendommen her tilbyde de landlige rammer i form af en landsby omgivet af marker, natur og godser, men alligevel placeret i kort køreafstand fra både Haslev og Næstved, der begge byder på et rigt udvalg af fødevarebutikker, kultur, aktiviteter, butikker, uddannelsesinstitutioner og meget mere.

Udendørs finder man mange gode terrasser og med god plads til at tilbringe årets lyse og varme dage under åben himmel sammen med familie eller gæster, her er der god plads til, at børn og barnlige sjæle kan udfolde i leg og spil eller man kan i stedet samles om grillede skumfiduser over bålet en kølig sensommeraften i den ugenerte have. Har kulden fået godt fat i fødderne, kan man hurtigt få varmen i dem igen indendørs, da der er etableret gulvvarme i hele boligen

Med det samme man træder ind i huset, fornemmer man den røde tråd og lette atmosfære, der er gennemgående for husets rum. De flotte gulve og rene linjer harmonerer rigtig godt med materialevalget, skaber samlet set en bolig, der er behagelig og indbydende at opholde sig i.

Huset har en skøn opdeling og klassisk opdeling med 2 værelser med tilhørende eget badeværelse og eget masterbedroom med eget badeværelse med både badekar og brus - hele vejen er der en råd tråd i valg af materialer. Fra entreen træder man ind i det rummelige køkken, der med masser af gulv-, skab- og bordplads skaber de perfekte rammer for at udforske den kulinariske verden med alt, hvad den har at byde på. Det åbne køkken alrum giver rig mulighed for at holde samtalen i gang med resten af familien eller eventuelle gæster, og stuen har med de store vinduespartier og dens mange terrassedøre og vinduesparti et rigtigt dejligt lysindfald - selv på de lidt dunkle efterårsdage. især her, giver loft til kip løsningen en helt speciel atmosfære og karakter.

I direkte forbindelse med stuehuset træder du ud i den 45 kvm. store garage, hvor der tilmed også er gulvvarme - hvilket giver rummet nogle helt fantastiske muligheder. Her er god plads til gør det selv manden, plads til bilen, eller helt ideelt til de små og store begivenheder live måtte byde på.

Samlet set en indflytningsklar ejendom med en masse at byde på, som der både inde som ude byder på nogle flotte løsninger og blot venter på at skabe rammerne for en ny familie.

Forbedringer:
2022
Alt nævnt i el-rapport er blevet udbedre af aut. el-installatør

Velkommen til Skuderløse Bygade 6!
DinGeo - Skuderløse Bygade 6

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Stevns Klint UNESCO World Herritage
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Stranden i Faxe Ladeplads
Camping i Faxe Ladeplads
Vemmetofte Strand Camping
Feddet Strand
Hesede Skov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.