Terslevvej 62, Ørslev, 4100 Ringsted

En sand perle i naturskønne omgivelser

Beliggende blot 10 minutters kørsel uden for Haslev og en kort køretur fra Terslev finder man denne perle af et boliglandbrug på lige knap 4ha, omgivet af åben og smuk natur og højt til himlen. Det kan næsten ikke blive mere idyllisk. Ejendommens mange hyggekroge har god plads og oser af atmosfære, så du kan nyde livet og naturen på landet i fulde drag i magisk ro og fred. Ejendommen er på 3 sider afgrænset af store træer, som bringer skygge med sig på en varm solskinsdag og læ for efterårets blæst. Den sidste side giver en fantastisk udsigt over de åbne marker, hvor kornet bølger, når det blæser.

Kort sagt, så har denne ejendom den ideelle beliggenhed, hvis du gerne vil bo på landet, men stadig være i rimelig afstand til et godt udvalg af hverdagens fornødenheder, som findes i Haslevs udvalg af butikker, sociale arrangementer, kulturtilbud mv. samt togforbindelse til Køge og København, såvel som motorvejstilkørsel i begge retninger.

Ejendommen er med sine 106 m2 bolig et oplagt valg for den lille familie eller parret uden hjemmeboende børn, der ønsker en base for sig selv omgivet af naturen og stilheden og med masser af udendørs plads at udfolde sig på. Ejendommen byder på både indendørs og udendørs hyggekroge til en kop kaffe, en god bog eller noget helt tredje, så der er flere valgmuligheder alt efter humøret og årstiden. Du kan eksempelvis nyde sensommeren under den overdækkede terrasse, se året gå på hæld fra den lyse og rummelige udestue eller spejde efter råvildt på markerne fra altanen.

Ejendommen fremstår lys og velholdt med en indbydende og behagelig atmosfære, hvor du end befinder sig. Indvendigt træder du først ind i entreen, der er indrettet med en lys vinkeltrappe og mørkt gulv. Fra entreen er der adgang til hhv. det flotte og store badeværelse, der er indrettet med flotte badelementer, indbyggede spots i loftet og et brusehjørne. Herudover er der adgang til køkkenet med lyse elementer og vinduesudsigt fra køkkenvasken, som blot venter på at skabe rammerne om den næste ejers kulinariske udfoldelser.

Fra køkkenet træder man ind i den store stue, hvor adgangen til den lyse udestue også findes. Mellem køkken og stue er der etableret en pillebrændeovn, som sender varmen godt ud til familien i de mørke og kolde måneder.

På førstesalen findes husets 2 store og lyse værelser, hvoraf det ene har udgang til altan og fra reposen er der ligeledes adgang til et mindre rum, der for nuværende benyttes til walk-in closet.

Udendørsarealerne taler næsten for sig selv. Her er både en flisebelagt sydvendt gårdsplads, her er drivhus og køkkenhave med perfekte muligheder for at dyrke noget af sit eget frugt og grønt samt store udearealer med et væld af anvendelsesmuligheder. Men ønsker du endnu mere terrasse, så har du også muligheden for det.

Er der en drøm om at blive selvforsynende, så er denne ejendom virkelig værd at tage et kig på. Der eksisterer allerede en mindre frugtplantage, hvor træerne bærer frugt. Du kan med andre ord, gå i haven og plukke de æbler, du skal bruge til at lave marmelade, æbletærte eller få friskpresset æblejuice til din morgenmad. Der er også allerede anlagt en større grønsagshave, hvor der lige nu er plantet jordbær og græskar. Ønsker du mere plads til at dyrke dine favoritgrønsager eller frugt, så er der rig mulighed for at kunne etablere det. Her bliver det ikke svært at spise jord til bord måltider med familien.

Der er også plads til at holde dyr. På ejendommen er der lige nu en gåsebesætning, der vralter frit omkring i deres store indhegning.

I øjeblikket arbejder sælger med at opdatere BBR i forhold til:
- Overdækning af terrasse
- 2 udhæng
- Garage
- Balkon

En skøn ejendom, der bør ses.

Velkommen til Terslevvej 62!
DinGeo - Terslevvej 62, 4100 Ringsted

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Prismet - Geomuseum Faxe
Stevns Klint
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Vallø Slot
Gjorslev Slot
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Pangea Park

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.