Skuderløse Bygade 20, Skuderløse, 4690 Haslev

HYGGELIG OG INDVENDIGT GENNEMRENOVERET EJENDOM I SKUDERLØSE BY

Midt i Skuderløse by, finder man denne hyggelige lille ejendom, der gennem sælgers ejertid er blevet gennemrenoveret og nu fremstår indbydende og indflytningsklar med lyse og åbne rum gennem hele boligen. Beliggende midt i Skuderløse by, kan ejendommen her tilbyde de landlige rammer i form af en landsby omgivet af marker, natur og godser, men alligevel placeret i kort køreafstand fra både Haslev og Næstved, der begge byder på et rigt udvalg af fødevarebutikker, kultur, aktiviteter, butikker, uddannelsesinstitutioner og meget mere.

Udendørs finder man bag huset en rummelig terrasse i flere niveauer og med god plads til at tilbringe årets lyse og varme dage under åben himmel sammen med familie eller gæster. Bag terrassen er der god plads til, at børn og barnlige sjæle kan udfolde sig på den åbne græsplæne med hævet udsigt over terrassen; eller man kan i stedet samles om grillede skumfiduser over bålet en kølig sensommeraften eller måske endda en frostkold vinterdag. Har kulden fået godt fat i fødderne, kan man hurtigt få varmen i dem igen indendørs, da der er etableret gulvvarme i både bryggers, køkken og begge toiletter samt entre.

Med det samme man træder ind i huset, fornemmer man den røde tråd og lette atmosfære, der er gennemgående for husets rum. De flotte gulve og rene linjer kombineret med kontrastflader, der harmonerer rigtig godt med materialevalget, skaber samlet set en bolig, der er behagelig og indbydende at opholde sig i.

I den lille entre finder man foruden gæstetoilettet også et mindre værelse, der med fordel kan benyttes til eksempelvis walk-in garderobe til overtøj eller indrettes til viktualierum. Gæstetoilettet er nyrenoveret i moderne og nyt look og pæne materialer. Fra entreen træder man ind i det rummelige og nyere køkken, der med masser af gulvplads, skabsplads og bordplads skaber de perfekte rammer for at udforske den kulinariske verden med alt, hvad den har at byde på. Den åbne forbindelse til stuen giver rig mulighed for at holde samtalen i gang med resten af familien eller eventuelle gæster, og stuen har med de store vinduespartier og den dobbelte franske terrassedør et rigtigt dejligt lysindfald - selv på de lidt dunkle efterårsdage. Man får her ligeledes en mere unik stue i kraft af de lidt atypiske indhak og vinkler, som giver stuen mere sjæl og karakter.

Træder man i stedet gennem køkkenet, kommer man ud i bryggerset, der giver rigtigt fine arbejdsvilkår, når nogle af hverdagens pligter skal fra hånden. Det nyere bryggers med hvide elementer byder foruden skabsplads og vaskefaciliteter også på god bordplads til at få lagt tøj sammen, eller hvad der nu ellers står på programmet. I bryggerset finder man ligeledes udgang til terrassen, samt adgang til stueetagens andet værelse og toilet med bad, foruden trappe op til førstesalen. Badeværelset er ligesom gæstetoilettet renoveret i tråd med tidens trend og byder foruden flotte elementer og klinker også på et flot brusehjørne med buet glasafskærmning.

På førstesalen finder man igen nogle hyggelige og lyse rum med loft til kip, der er behagelige at opholde sig i og er istandsat med fokus på anvendelighed og en åben, indbydende atmosfære.

Samlet set en indflytningsklar ejendom med en masse at byde på, som er gennemmoderniseret indvendigt med nogle flotte løsninger og blot venter på at skabe rammerne for en ny familie.Velkommen til Skuderløse Bygade 20!

Villa Gallina
Haslev Festdage
Næstved Storcenter

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.