Kildebovej 11, Dalby, 4690 Haslev

Velholdt villa dejligt beliggende i Dalby i naturskønne omgivelser

Midt i den idylliske landsby Dalby finder du denne skønne røde murstensvilla. Huset fremstår vedligeholdt og indflytningsklart men med mange muligheder for selv at sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Dalby ligger kun 5 minutter fra Sydmotorvejen, og det tager mindre end 51 minutter at køre til København. Huset her ligger også meget tæt på skole og indkøbsmuligheder. Dertil kommer, at Dalby også er kendt for at have et rigt foreningsliv. Så hvis du ønsker at bo på landet uden at føle, at du lever der, hvor kragerne vender, så tilbyder huset her det bedste fra by og land og er absolut et besøg værd.

Her findes 2 indgange fra indkørslen. Hovedindgangen leder ind i en lys entre med stor skabsvæg og er primært blevet brugt til at byde gæster velkommen, mens indgangen ved bryggerset er blevet brugt i dagligdagen.

Villaen byder på en stor velindrettet stue, der er vestvendt med udsigt til haven, udgang til terrassen og med masser af naturligt lys. Her kan du nyde aftensolen i mange timer. Til de kolde dage, benyttes brændeovnen for at gøre det hele ekstra hyggeligt.

Derudover byder huset på 3 lyse velindrettede soveværelser med naturligt lys og en udsigt til henholdsvis baghaven og forhaven. Det største værelse har indbyggede skabe.

Køkkenet fremstår ligeledes lyst og velindrettet med strømlinet linjer, masser af skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til bryggerset, indrettet i samme strømlinede stil og med skabsplads til lidt af det hele, vaskesøjle og udgang til indkørslen.

Husets toilet og bad er som resten af huset godt indrettet med skabsplads til det meste og naturligt lys fra det matterede vindue. Gulvvarmen sørger for, at der ikke kommer nogen kolde overraskelser til fødderne en tidlig morgen eller sen aften.

Alt ved dette hus er gennemtænkt, og hver en m² er optimalt udnyttet. Stort set hele huset er nymalet og har løbende været vedligeholdt gennem årene. Derudover er der også nye lyse gulve i det meste af huset.

Til huset hører en have, hvor der er plads til både græsplæne, blomsterbede og evt. en afdeling til at dyrke grønsager eller andet godt. Foran stuen ligger terrassen, hvor du kan nyde mange sommeraftener med mad på grillen.

Velkommen til Kildebovej 11!
DinGeo - Kildebovej 11

Seværdigheder i nærheden:
Geomuseum Faxe
Prismet - Geomuseum Faxe
Stevns Klint
Camp Adventure og Skovtårnet
Bregentved Gods og Park
Vallø Slot
Gjorslev Slot
Gisselfeld Kloster og Park
Bonbonland
Pangea Park

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.