Kundernes udtalelser

Tybjerg Bygade 9, 4160 Herlufmagle

Før jeg traft mit endelige valg af ejendomsmægler, undersøgte jeg, hvilke andre ejendomme, der var til salg i området og gennem hvilken mægler. Jeg lagde mærke til, at der var nogle ejendomme, der stod til salg meget længe.
Jeg fik anbefalet Heegaard Bolig af naboer. Heegaard Bolig havde fundet en køber til mine naboers ejendom hurtigere end de andre ejendomsmæglere, der havde boliger i området.
Jeg har været glad for forløbet, og Heegaard Bolig har været gode til at kontakte mig hver gang, der har været en fremvisning eller andet, der vedrørte mit hus. Heegaard Bolig har været hårde men ærlige omkring, hvad jeg som sælger kunne gøre for at få mit hus solgt.
Jeg var klar over, at beliggenheden på mit hus her ude på landet, ville betyde, at det ikke ville sælge lige med det samme. Jeg blev faktisk bekymret for, om jeg var nødt til at sætte prisen ned.
Det blev dog ikke nødvendigt, for Heegaard Bolig kunne præsentere ikke mindre end 2 købere, hvilket betød, at jeg fik solgt mit hus til over udbudsprisen.
// Freddy

Jernbanegade 42, 4690 Haslev

Jeg kendte ikke Heegaard Bolig, før jeg kontaktede dem med henblik på at få solgt min ejendom.
I første omgang afviste Heegaard Bolig at sælge min ejendom, da de mente, at det var for lang tid siden, at de sidste havde solgt en erhvervsejendom. Men det lykkedes mig i den sidste ende at overtale dem. Det er jeg så glad for, at jeg gjorde. De fandt en køber indenfor den første uge, min ejendom var til salg!
Jeg har hele vejen igennem forløbet følt mig velkommen og godt behandlet. For dem er kundeservice ikke kun teoretisk. De er begge udadvendte, positive og glade mennesker med en den-klarer-vi-holdning. Det har været en kæmpe lettelse for mig, at de konstant stod for deadlines og kontakt til alle involverede og holdt et vågent øje med evt. løse ender. Både Anette og Mikkel er gode til at informere og, de holder, hvad de lover, hvilket er en enorm befrielse. De går begge gerne det ekstra skridt for at få alt til at gå op i en højere enhed.
De er uden tvivl sælgers mand, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
// Anker

Themstrupvej 8, Haslev

Dødsbo solgt på bare 4 dage til uventet høj pris
Mine forældres hus på Themstrupvej stod indflytningsklart og i rigtig god stand. Andre mæglere var ind over, men Heegaard Boligs vurdering af ejendommen lå markant højere end de øvrige.
Jeg fik professionel og personlig behandling, som er en vigtig faktor, når man skal sælge et hus, hvor man har tilbragt en stor del af sit liv.
Huset blev solgt efter blot 4 dage på nettet og Heegaard Bolig var hurtige til at få udarbejdet det nødvendige papirarbejde.
Jeg kendte kun Heegaard Bolig af omtale, men jeg kan varmt anbefale at lade dem stå for salget af din bolig.
// Thomas

Bredgade 13, Karise

"Da jeg skulle vælge ejendomsmægler valgte jeg Heegaard Bolig ud fra at de er lokale, og virker som seriøse og erfarne ejendomsmæglere.
Igennem de få måneder min bolig stod til salg, modtog jeg klar, tydelig og professionel rådgivning"
//Inger

Bøttemosevej 16, Haslev

Vi stødte på Heegaard Bolig på en fremvisning af en bolig som vi overvejede at købe.
Indtrykket til fremvisningen gjorde at vi valgte at sætte vores egen bolig til salg hos dem.
Salget gik rigtig hurtigt. Vi solgte på under en måned.
Heegaard Bolig er meget effektive og vi har følt os rigtig godt hjulpet igennem salget.
//Camilla og Michael

Præstevænget 3, Haslev

"Jeg har solgt en del boliger med hjælp fra Heegaard Bolig.
De er en lokal forankret mægler med gennemslagskraft. Anette er skarp på både vurdering af boliger, følger op på tingene og melder altid tilbage på hvordan fremvisninger er gået.
Anette er god til at komme med velmenende råd til hvordan man nemt kan ordne ting i boligen, som en mulig købers øjne vil falde på.
Præstevænget blev solgt på kun 10 dage, hvilket var helt fantastisk."
//Søren Nygaard

Havrevænget 48, Haslev

"Vi valgte at sætte vores bolig til salg igennem Heegaard Bolig, da vi havde stiftet bekendtskab med både Anette og Mikkel på fremvisninger af boliger vi overvejede at købe.
Det talte også for i valget, at de ikke er en del af en kæde og at vi kendte dem fra lokalområdet.
Det at have bolig til salg har været et rigtig positivt forløb, alle har været klare i mælet om processen. Især inden boligen kom til salg modtog vi rigtig god vejledning om processen."
//Kristen og Peter

Spurgekrogen 9, Dalby

"Jeg valgte Heegaard Bolig, da jeg havde set at de havde solgt flere boliger her i området.
Fik en folder ind af døren, hvor jeg kunne læse hvordan de havde solgt en bolig magen til mit rækkehus og så tog jeg kontakt.
Det har under hele salgsforløbet været en super god oplevelse. Alt har klappet og jeg har modtaget den bedste betjening fra alle mand på kontoret.
Min bolig blev solgt på 30 dage og har allerede anbefalet Heegaard Bolig til flere, når jeg hører de overvejer at sælge her i området."
//Elisabeth

Tøpkildevej 65, Haslev

"Vi fik anbefalet at tage fat i Heegaard Bolig af bekendte på Tøpkildevej. De havde kun hørt positive ting fra tidlige beboere på vejen, som havde solgt herigennem.
Det første halve år skete der ikke rigtig noget. Da kontrakten skulle forlænges, og vi var på et længere ophold i Frankrig, aftalte vi at vi forlængede med 1 måned, og så kunne vi holde møde når vi kom hjem. I den måned blev den rigtige køber fundet.
Vores oplevelse med Heegaard Bolig var at de havde godt fat i markedet og høj lokal kendskab.
Salget kørte efter bogen og har været en rigtig god oplevelse.”
Med venlig hilsen
Kate og Jørgen Weber

Themstrupvej 58, 4690 Haslev

"Valget på Heegaard Bolig var ikke svær, da vi tit havde set boliger med deres til salgskilte i bybilledet. Vi havde en god fornemmelse og havde også fået dem anbefalet af flere lokale vennepar.
Vores bolig var til salg i kun 6 dag, så oplevelsen med Heegaard Bolig var kort.
Vi var meget tilfredse og kan kun tale godt om forløbet både før, under og efter.”
Med venlig hilsen
Betina og Frank