- din dedikerede boligmægler


Heegaard Bolig er din dedikerede mægler, når du skal købe eller sælge fast ejendom. Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.

Vi ved, at handel med fast ejendom oftest handler mere om drømme og familieliv, end om mursten og kvadratmeter. Hver eneste handel involverer mennesker og et langt liv, der skal pakkes i flyttekasser på den ene side, og et nyt liv, der starter på den anden side. Uanset om man køber eller sælger. Det er en proces vi har stor respekt for, og som gør os i stand til at rådgive vores kunder igennem hele processen, så det bliver en god oplevelse af købe eller sælge, både før, under og efter.

Vi gør særligt meget ud af at få din bolig til at fremstå frisk og indbydende, men med udgangspunkt i den specifikke ejendom og de muligheder den rummer. Sagt med andre ord, vi gør din bolig klar til salg.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu. Måske kan vi hjælpe.

Kontakt

Kontakt os her så ringer vi dig op indenfor 24 timer og tager en snak om dine behov og ønsker.

Medarbejdere

Mikkel Heegaard

Ejendomsmægler, MDE