Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Maglemosevej 24, 4690 Haslev

Solgt på 13 dage til over udbudsprisen!
Vi havde en drøm om at bo på en landejendom ikke for langt væk fra byen. Den drøm opfyldte vi, da vi fandt den perfekte ejendom for os via Heegaard Bolig, og da vi ikke kan bo 2 steder på samme tid, skulle vi sælge vores hus.
Vi indhentede 3 tilbud fra forskellige mæglere. Vi valgte Heegaard Bolig, selvom det ikke var det billigste tilbud, vi fik på mæglersalæret, til gengæld var der heller ikke nogen prisoverraskelser eller nedsættelse af salgsprisen. Vi havde stiftet bekendtskab med Mikkel Heegaard gennem købet af vores nye landejendom, og han havde efterladt os med et godt indtryk. Vi synes, han virkede som en seriøs, professionel og serviceorienteret mægler. Det er tydeligt, at han er perfektionistisk og handler hurtigt og præcist.
I forbindelse med gennemgangen af huset, stillede Mikkel krav til, hvad vi skulle gøre for at præsentere vores hus bedst muligt. Vi vidste godt mange af de ting, som han fortalte os, men han gav os det rette skub til at tage skridtet og komme i gang. Da vi kunne se forskellen med det samme, fik vi mere blod på tanden til at få det gjort bedst muligt. Det virkede også. Vi er faktisk rystede over, at vi fik solgt så hurtigt. Vi fik 5 bud og solgte til over udbudsprisen.
Vi har fået en god og sublim behandling hele vejen igennem. Mikkel har virkelig givet os god vejledning og rådgivning – især i forbindelse med alle de dokumenter, vi skulle forholde os til.
Derudover har vi oplevet, at vi fik mange fremvisninger, hvor vi blev varslet i god tid. Men det vi har sat mest pris på er, at Heegaard Bolig tager telefonen, når vi ringer, og at de altid svarer på enhver forespørgsel. For os er det virkelig vigtigt med service, og Heegaard Bolig har levet fuldt op til vores servicestandard.
- Henrik & Anja Slangerup Pedersen

Terslevvej 62, 4100 Ringsted

Solgt på under 4 mdr.!
Vi havde besluttet os for at sælge, fordi vores børn nåede skolealderen, så derfor ville vi gerne tættere på skole. Vi vidste, at vi ville have en lokal mægler, der kunne sælge vores ejendom og livet i lokalområdet. Vi havde lagt mærke til det fede og unikke skilt, som Heegaard Bolig har. Græsset skal gro ret meget, før skiltet ikke længere kan ses. Desuden så havde vi set, at Heegaard Bolig før havde solgt landejendomme som vores.
Vi talte med 4 forskellige mæglere, men det blev Heegaard Bolig, der blev vores endelige valg. Det var Anette Heegaard, der vurderede vores landejendom. Hun var behagelig og kompetent, og det var tydeligt, at hun vidste meget om landejendomme. Hun spurgte ind til ting, som er specielle for landejendomme, hvilket ingen af de andre mæglere gjorde – f.eks. forpagtningsaftaler.
Vi kiggede på, hvad vi fik for mæglersalæret, og vi synes, at vi fik meget i forhold til prisen. Der har været gennemsigtighed hele vejen igennem. Vi oplevede, at vi blev behandlet som en vigtig kunde, der blev prioriteret, hvis og når der var brug for det. Vi fik altid svar på vores spørgsmål og tilbagemeldinger på fremvisningerne. Det har været meget vigtigt for os, fordi det gav os tillid og tryghed til, at de nok skulle få solgt vores landejendom. Når vi kigger på liggetid og salgspris, er det tydeligt, at Heegaard Bolig værdisatte vores ejendom helt korrekt.
Vi har været tilfredse med de fremvisninger, der har været, og vi synes, at alle aftaler er blevet truffet i fællesskab og med gode varslingsmuligheder.
Det har også været vigtigt for os, at alt foregik korrekt. Vi ville ikke risikere at blive hjemsøgt flere år senere, fordi mægleren gik mere op i at sælge vores ejendom end at sikre os i forbindelse med salget. Det har Heegaard Bolig levet fuldt op til. De har været meget opmærksomme på alle detaljer af handlen - f.eks. at BBR blev korrekt opdateret og sørget for, at alt foregik efter bogen.
Vi kan kun anbefale andre at bruge Heegaard Bolig, og vi har synes, at vi virkelig har fået hele pakken.
- Andreas & Kathrine

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de udtalelser, som vores kunder har givet os.
Læs alle udtalelserne her.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

april 2021

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930