Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Gildringeparken 36, 4690 Haslev

Solgt før den kom på nettet!
Efter 25 år, var vores hus blevet for stort til kun os, og derfor besluttede vi os for at sælge. Vi mente, at huset skulle videre til en ny stor familie, som kunne nyde godt af det mange år i fremtiden, præcis som vi har gjort.
Vi havde allerede truffet en beslutning om, at vores ejendomsmægler skulle være lokal i Haslev og have et godt kendskab til området. Det var også vigtigt med kemi og at følge vores mavefornemmelse. For os stod valget mellem 2 ejendomsmæglere. Vi valgte Heegaard Bolig fordi de udviste myndighed, stor viden og havde mange velovervejede og gode ideer til, hvad der ville sælge.
Vi havde allerede selv gjort meget af forarbejdet med at få udbedret fejl og mangler, som vi vidste ville dukke op på en tilstandsrapport. Vi havde dog ikke fantasi til at få vores hjem til at ligne Bo Bedre, så vi satte virkelig pris på den vejledning, vi fik af Anette Heegaard i forbindelse med deres salgsklarkoncept.
Heegaard Bolig har gennem hele vores forløb optrådt med omhu og samvittighed. Alle vores henvendelser er altid blevet besvaret med stor faglighed og gode argumenter, som gjorde, at vi ikke sad tilbage med nogen former for tvivl. Skulle der findes en løsning, ja så fandt de en løsning.
Vi har især værdsat at få en realistisk salgspris, den store gennemsigtighed og den ærlighed, som har været den røde tråd fra start til slut.
Vi troede selv, at vi ville få solgt efter et par måneder, men Heegaard Bolig havde fundet en køber, allerede inden vores hus kom på nettet!
Alt er gået snorlige og stærkt! Vi kan kun anbefale Heegaard Bolig til andre, der går i salgstanker.
- Jette og Knud Schwartz

Gildringeparken 50, 4690 Haslev

Solgt på under 2 måneder!
Jeg har før solgt gennem Heegaard Bolig, så da jeg stod for at skulle sælge igen, var der ingen tvivl om, at det skulle være dem igen. De er skarpe til at prissætte korrekt samtidig med, at de altid får alle ejendomme til at præsentere sig fra den bedste side.
Heegaard Bolig er topprofessionelle og virkelig gode til at informere, hvilket har fået mig til at føle mig helt tryg gennem hele processen ved begge salg. De har været gode til at forklare alle aftaler og de dertilhørende love, så jeg ikke stod tilbage med spørgsmål. De har også været enormt hurtige til at komme med feedback, hver gang de har haft en fremvisning.
Jeg har hver gang sat pris på den vejledning, jeg har fået i forbindelse med at gøre klar til at sælge. Specielt her anden gang, var det vigtigt for mig at blive rådgivet i forbindelse med, om det kunne betale sig at lave nogle lidt mere omfattende renoveringer. Jeg fik en realistisk og troværdig rådgivning, som jeg værdsatte. Jeg er ikke i tvivl om, at det også er årsagen til de mange fremvisninger og det hurtige salg.
Heegaard Bolig har også været dygtige til at samle fremvisningerne i klynger, så jeg ikke skulle gøre hovedrent hver dag. Det har været guld værd i mine øjne.
Min oplevelse er, at Heegaard Bolig virkelig tager hånd om deres kunder. Der var en olietank nedgravet på første ejendom, og jeg kan kun sige, at de har gjort alt for at rådgive, hjælpe og beskytte mig som sælger, uden at slække på hverken troværdighed eller ærlighed. Heegaard Bolig har været der 100% for mig, og skulle jeg sælge igen, så bliver det med Heegaard Bolig som ejendomsmæglere!
Heegaard Bolig får mine varmeste anbefalinger.
- Vivian Rasmussen

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de udtalelser, som vores kunder har givet os.
Læs alle udtalelserne her.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

november 2020

MTOTFLS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30