Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Ringstedvej 121, 4690 Haslev

Solgt på 14 dage til over udbudsprisen!
Vi ville gerne flytte til noget større lidt tættere på byen, så vi aftalte at mødes med forskellige mæglere. Vi valgte Heegaard Bolig, fordi vi kun havde hørt godt om dem, og fordi de virkede åbne og imødekommende. Heegaard Bolig så vores hus flere gange, og det var tydeligt fra starten, at de havde styr på alt inkl., hvor meget vi kunne sælge vores hus for. Vi var selv i tvivl, om vi skulle sælge her under Coronakrisen, men Mikkel Heegaard havde helt ret, da han fortalte os, at det kunne vi sagtens.
Vi var specielt glade for den gennemgang Anette Heegaard gav os, da hun fortalte os, hvad vi skulle gøre for at præsentere vores hus bedst muligt og få solgt hurtigst muligt til den pris, vi gerne ville have. Det var helt tydeligt, at det var noget, som hun havde gjort før. Hun havde styr på alt lige fra fokus på nipsting til oprydning. Der var ting, hun kunne se, som vi aldrig havde tænkt over, men da vi havde fulgt hendes råd, kunne vi sagtens se den store forskel, det gjorde med relativt lidt arbejde. Vi tager bestemt nogle af Anettes råd med til vores næste hus.
Vi fik solgt på under 2 uger, til over den pris, der var sat. Udover gennemgangen af vores hus, så har vi fra start oplevet, at vi havde med mennesker at gøre. Heegaard Bolig var behjælpelig med alt fra vejledning til at pakke hjemmebagte boller væk, når vi som børnefamilie var lidt for sene til at komme ud af huset. Vi har følt, at vi havde Heegaard Bolig i ryggen hele vejen igennem vores forløb.
Har vi haft spørgsmål, er vi kun blevet mødt med fuld forståelse. Heegaard Bolig er detaljeorienterede, engagerede og deres arbejde er af høj kvalitet. Selv deres fotograf udviste stor professionalisme, da han kom ud for at tage billeder af vores hus. Han skal virkelig også have en kæmpe cardeau. I forbindelse med billederne er vi også nødt til at nævne Heegaard Boligs skilt. Det adskiller sig, og der er stil over det. Det er ikke bare det almindelige skilt bøjet i jern, som vi normalt ser hos andre mæglere.
Når vi ser tilbage på forløbet, så har det betydet meget for os, at vi har følt os trygge. Det var tydeligt, at Heegaard Bolig kun ønskede det bedste for os, og at vi ikke bare var endnu en kunde, der ville sælge. Det var også rart, at vi fik en opringning, hver gang der havde været en fremvisning, så vi med det samme vidste, om der var potentiale for et salg.
Vi kan kun anbefale Heegaard Bolig. Hvis du følger deres råd, så skal du nok få solgt!
- Kamille & Simon Daugbjerg Dehn Trempenau

Kildebovej 11, 4690 Haslev

Solgt!
Vi ville gerne flytte i noget større længere ud på landet. Vi havde forsøgt at sælge vores hus før hos en anden mægler uden held, så vi besluttede os for at vente lidt. Vi havde talt med Anette Heegaard i den forbindelse, og da hun havde efterladt os med et positivt indtryk, kontaktede vi Heegaard Bolig, da tiden var inde til at forsøge at sælge igen.
Vi talte med en anden mægler og med Anette Heegaard. Valget faldt på Heegaard Bolig fordi, Anette virkede troværdig og var sikker på, at hun nok skulle få solgt vores hus til den pris, vi gerne ville have. Hun kunne sagtens se mulighederne i vores hjem.
Vi har været så tilfredse og glade for de råd og den vejledning, som Anette har givet os i forbindelse med at gøre vores hus mere salgsklar. Anette har kun givet os megagode ideer til at få vores hjem til at ligne et Bo Bedre hjem, som vi næsten ikke ville flytte fra igen. Det har været en kæmpehjælp for os, at hun har fulgt op på, hvor langt vi var kommet med forbedringerne og derefter har foreslået os, hvad vi skulle gøre bagefter. Anette har også hjulpet os med at træffe beslutninger om f.eks. lys eller mørk gulvbelægning, da vi fjernede et meget gammelt tæppe. For os, der intet ved noget om indretning, har det været guld værd bare at kunne spørge Anette.
Første gang, da vi forsøgte at sælge, kom der ikke en eneste ud på en fremvisning. Men Heegaard Bolig har præsteret at få indhentet ikke mindre end 3 købstilbud. Selvom nogle af tilbuddene ikke blev til noget, så arbejdede Heegaard Bolig videre. De tabte ikke begejstringen for at sælge vores hus, og det lykkedes også til den pris, vi havde aftalt. Heegaard Boligs salgsklarkoncept har været det hele værd. Vi er slet ikke i tvivl om, at det er grunden til, at vi fik så mange købstilbud og fik solgt til prisen.
Undervejs i processen har vi holdt møder med Heegaard Bolig i deres forretningslokaler. Heegaard Bolig ligner absolut ikke en typisk mæglerbutik. Deres lokaler er indrettet eksklusivt med rolige omgivelser. Det har været helt rart at holde møder hos dem.
Vi var også rigtig glade for deres anderledes salgsskilt. Det er pænt og diskret uden skrigende farver, og alligevel lagde rigtig mange mennesker mærke til det.
Vi har allerede anbefalet Heegaard Bolig til andre, og vi gør det gerne igen!
- Søren & Dorthe Staun

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de udtalelser, som vores kunder har givet os.
Læs alle udtalelserne her.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

januar 2021

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031