Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Johansgade 12B, 4690 Haslev

Solgt på 6 dage til tiden!
Da vores familie voksede sig større, blev det hurtigt et spørgsmål om praktik mod herlighed. Vi besluttede os derfor for at sælge vores hus. For os var det vigtigt at kunne få solgt hurtigt og til den rigtige pris. Den rigtige pris var afgørende i vores øjne. Vi havde flere mæglere ude for at vurdere vores hus. Vi valgte oprindeligt en anden mægler til at starte med. Det lykkedes dog ikke at få solgt huset i første omgang.
Vi vidste, at vi stadig ville have en lokal mægler. Vi havde mødt Anette Heegaard og Mikkel Heegaard på forskellige fremvisninger, hvor det blev tydeligt for os, at de skilte sig ud fra andre mæglere. Vi havde også Mikkel Heegaard ude for at vurdere vores hus første gang. Da vi havde haft et par gode oplevelser med både Anette Heegaard og Mikkel Heegaard, besluttede vi os for, at det denne gang skulle være Mikkel, der skulle sælge for os.
Heegaard Bolig er en anderledes mægler. De skiller sig ud fra andre i forhold til service, men også i forhold til, hvordan de vælger at fremvise en ejendom. Vi var fx meget begejstrede for de billeder, der blev brugt til at fremhæve vores hjem bedst muligt. For os er der stor og tydelig forskel på de billeder, som Heegaard Bolig bestiller, og de billeder andre mæglere bruger.
Det var også en helt anden salgsoplevelse denne gang. Mikkel og Anette er gode til personlig betjening. Selvom vi kunne ønske, at der var en direkte hotline til dem, så kan vi med sikkerhed sige, at de har været gode til at være i kontakt med os gennem hele forløbet. Vi følte virkelig, at vores hus var i centrum hele tiden. Den løbende kontakt mellem dem og os, har betydet meget – og det var noget, som vi vægtede meget højt, da vi skulle finde den mægler, der skulle sælge vores hus. 
Heegaard Bolig har bare en anden tilgang til hussalg, og til kunderne, end andre mæglere. Derudover så gjorde Mikkel Heegaard også et godt stykke arbejde, da vilkårene for købsaftalen skulle forhandles på plads og efterfølgende da handlen endeligt skulle godkendes.
Det var også tydeligt, at Heegaard Bolig var gode til at skabe interesse for vores hus. De gav os også gode fif til, hvad vi skulle gøre for at præsentere vores hjem bedst muligt til fremvisningerne. Det endte jo også med et hurtigt salg, en god pris og en acceptabel overtagelsesdato for os. Mikkel Heegaard var proaktiv i at finde den rette køber til vores ejendom, hvilket samlet set gjorde oplevelsen med Heegaard Bolig til en positiv en af slagsen.
Så hvis du ønsker at finde en mægler, hvor du føler, at du og dit hus er det eneste på dagsordenen, så er det Heegaard Bolig, du skal vælge.
- Jacob Holm & Veronica Pernille Kampmann

Kildevang 20, 4690 Haslev

Solgt på 15 dage til prisen!
For et par år siden ledte vi efter et hus, hvor vi kunne se os selv bo resten af livet. Desværre lykkedes det os ikke på det tidspunkt at finde det helt rigtige. Vi vidste ikke, hvad vi så skulle gøre. I forbindelse med at kigge på huse, traf vi Mikkel Heegaard. Han vejledte os til at kigge efter et hus, hvor vi så os selv bo de næste 5 år, så vi kunne få ro på og lede efter det helt rigtige hus efterfølgende. Vi tog hans råd og købte vores hus gennem Heegaard Bolig.
Da vi fandt ud af, at vi stod med en familieforøgelse, blev det tid til at sætte vores hus til salg og kigge efter noget større.
Vi var sikre på, at vi ville have Heegaard Bolig ud for at kigge på huset, men vi kontaktede også en anden mægler for en sikkerheds skyld. Vi valgte dog Heegaard Bolig, fordi vi vidste, at de kendte til huset i forvejen. Desuden så huskede vi stadig den gode behandling, som Mikkel Heegaard havde givet os, da vi købte huset. Vi syntes, at det var en kæmpe tryghed at vide, hvad vi gik ind til med dem som mægler.
Og vi fik igen god vejledning og hjælp. Vi var rigtig glade for f.eks. den email, som beskrev, hvor og hvilke dokumenter, vi skulle finde frem. Var der det mindste, vi blev i tvivl om, så ringede vi bare. Det kan godt være, at de ikke tog telefonen med det samme, men der blev næsten altid ringet tilbage samme dag.
Vi har kun oplevet, at Heegaard Bolig har 100% styr på alting og, at de var gode til at informere og opdatere os hele tiden. Vi valgte at lægge det meste over i hænderne på Heegaard Bolig. Det er vi glade for, at vi gjorde. De tog sig simpelthen af alt. Det var så rart for os ikke at skulle holde øje med alt eller rykke for svar. Trygheden har været vigtigst for os gennem hele salget. Det var specielt vigtigt for os de sidste intense dage af salget, som kan føles næsten ulideligt – men Heegaard Bolig formåede at gøre det til en god oplevelse i stedet for!
Vi er glade for, at vi fulgte vores mavefornemmelse, og vi kan kun anbefale Heegaard Bolig til andre.
- Maria Bom Hansen & Jacob Pedersen

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de anbefalinger, som vores kunder har givet os.
Læs alle anbefalingerne her.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

september 2021

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930