Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Themstrupvej 14, 4690 Haslev

Solgt på under 4 uger til prisen!
Vi besluttede os for at sælge huset, da vi gerne ville flytte til noget mindre. For os kunne valget kun falde på Heegaard Bolig. Vi har kendt dem i lang tid bla. gennem fritidsaktiviteter. Vi følte os helt trygge ved at følge vores mavefornemmelse. Mikkel Heegaard var positiv hele vejen igennem. Han var lyttende, forstående og meget empatisk. Han havde sat sig ind i tingene.
Vi vidste, at Heegaard Bolig går meget op i at præsentere deres huse bedst muligt, for vi har lagt mærke til, at de altid har nogle pæne huse til salg. Til gennemgangen med Anette Heegaard havde vi selv gjort i stand og rettet til – ikke fordi det var meget, for vi synes selv, at indretningen var i orden. Vi ville dog godt leve op til Anettes mangeårige erfaring og gode ry i forhold til indretning. Der var så heller ikke noget, vi kunne gøre i forhold til Heegaard Boligs koncept med salgsklar.
Der er selvfølgelig mange dokumenter, der skal findes og gennemgås i forbindelse med et salg, men pga. tidligere job som bankansat, så var det nemmere at forstå og gå til. Og heldigvis for det. Havde vi ikke haft den erfaring, så ved vi, at Mikkel ville have forklaret os alt ned til mindste detalje.
Både Anette og Mikkel var meget begejstrede for vores hus, og vi kunne tydeligt mærke, at de gav den begejstring videre til fremvisningerne. Vi var glade for den feedback, vi fik efter hver fremvisning. Kommunikationen mellem Heegaard Bolig og os var helt i top. Havde vi spørgsmål, fik vi hurtigt svar. Og Heegaard Bolig levede fuldstændigt op til vores forventninger.
Vi var også rigtig glade for deres fotograf, han var fantastisk dygtig til at tage de flotteste billeder, der samtidig gav en korrekt gengivelse af vores hus. Han var superdygtig og behagelig. Alle vores venner og bekendte synes virkeligt godt om den måde, vores hus blev præsenteret på af Heegaard Bolig.
Vi havde rigtig god kemi med både Mikkel og Anette, og vi var rigtigt glade for, at de fik solgt vores hus så hurtigt. Vi kan kun anbefale andre, at de vælger Heegaard Bolig, hvis de gerne vil have solgt.
- Peter Duelund & Merete Duelund

Granhøjen 2, 4690 Haslev

Solgt på 2 dage til prisen!
Vi fik solgt vores hus, selvom vi slet ikke havde det til salg!
Vi havde lagt mærke til, at Heegaard Bolig havde kørt en annonce, hvor de søgte efter huse i vores område. Vi talte om det som familie og blev enige om, at vi ville tage kontakt til Heegaard Bolig med henblik på at sælge vores hus. Det var en stor succes. Alt gik som vi havde forventet og håbet på, og vores hus blev solgt til de kunder, som Heegaard Bolig havde forsøgt at finde en ejendom til.
Vi havde tidligere haft vores hus til salg gennem Heegaard Bolig, men vi valgte at tage det af markedet igen. Det har været sådan lidt frem og tilbage, om vi skulle sælge eller ej. Vi havde jo boet der i 23 år. Så på den ene side havde vi det velkendte, som vi kendte alle udgifter på, og på den anden side, så var huset stort, og vi ville gerne havde noget mindre.
Dengang valgte vi Heegaard Bolig som mæglere, fordi de havde et godt ry ude i byen. Vi har venner, der har fået solgt gennem dem, og vi havde hørt, at de gav en fair behandling, og at de kom med gode ideer og vejledning i forhold til at gøre huset klart til salg. De kunne gøre noget, som andre mæglere ikke kunne i forhold til at sætte det sidste finish på huset. Heegaard Bolig har jo erfaring med indretning, så det syntes vi var et stort plus.
Vi har fået en suveræn god rådgivning fra Mikkel Heegaard. Han er en fantastisk sælger og person. Han har en afslappet og naturlig tilgang til os som kunder, som gør ham meget tillidsvækkende. Alt i alt har det flasket sig som en drøm. Lang overtagelse. God kommunikation. Den rigtige pris.
Vi er fuldt tilfredse med Heegaard Bolig – både som vores mægler, men også i forhold til dette lidt atypiske salg. Vi har ikke kunne sætte en finger på noget som helst.
Heegaard Bolig får vores varmeste anbefalinger.
- Michael Hansen & Pia Kold

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de anbefalinger, som vores kunder har givet os.
Læs alle anbefalingerne her.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

januar 2022

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31