Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Grønhøjgårdsvej 6, 4690 Haslev

Solgt på 20 dage!
Huset har i mange år fungeret som sommerhus/ helårsbolig for min børn, så da min søn flyttede ud, og jeg selv bor og arbejder i USA, så ville jeg sælge huset og komme videre.
Huset har før været til salg hos en anden ejendomsmægler, men det lykkedes dem ikke at få solgt.
Jeg har kendt Anette Heegaard og hendes familie i mange år, og vi har gennem årene flere gange talt om, at hun skulle sælge mit hus. Det fik hun så mulighed for. Hun gav en realistisk pris, som viste sig at være den helt rigtige.
Salgsprocessen har været en del bøvlet med dokumentation og den store forskel i tidszonerne fra USA til Danmark. Men på trods af al dette, så blev huset solgt på kort tid, og samarbejdet gik supergodt.
Heegaard Bolig udviste engagement og har hele tiden troet på, at de kunne sælge huset. De var aktive og arbejdede hårdt på at få det solgt.
Jeg har været tilfreds med de fine billeder og tekst, som Heegaard Bolig har brugt til at præsentere huset, og så er det jo rart at vide, at det er solgt eller gratis.
Både Anette og Mikkel er professionelle, de er fair, de er til at stole på, og de har været til en stor hjælp for mig i hele det her forløb.
Hvis de kan sælge et hus for mig, mens jeg er på den anden side af kloden, så kan de sælge for alle.
Jeg anbefaler Heegaard Bolig.
- Jens Von Haven

Leragervej 14, 4690 Haslev

Solgt!
Vi købte huset tilbage i 2000, så vi har boet her ca. 22 år. Men huset var blevet for stort, specielt haven. Desuden så ønskede vi at flytte tættere på vandet, da min kone har allergi, og de senere år er det blevet værre.
Vi fik anbefalet Heegaard Bolig, og vi har kun hørt godt om dem. Vi vidste i hvert fald, hvad vi ikke ønskede at opleve, da vi havde en dårlig oplevelse med en anden mægler. Desuden så har vi haft mange huse og har solgt flere gange, så vi havde en generel holdning om, hvad vi ønskede fra en ejendomsmægler.
Vurderingen med Anette Heegaard gik så fint. Hun gav en god pris, og hun havde ikke travlt med at kigge på en iPad eller telefon. Hun tog snakken med os ansigt til ansigt. Hun var langt mere fornuftig at lytte til, hun kommunikerede bedre og alt i alt, var det en meget behagelig snak, og det var vigtigt for os.
Vi mødte også Mikkel Heegaard. Det var også en god oplevelse. Han er virkelig professionel og giver gode forklaringer.
På et tidspunkt gik fremvisningerne helt i stå, og vi blev lidt nervøse for, om vi fik solgt huset. Men Heegaard Bolig forsikrede os om, at det nok skulle komme i gang igen, og de fik helt ret.
Vi var også meget glade for billederne af vores hus. Vi synes, de var meget retvisende.
Det hele har fungeret godt. Vi fik den hjælp, vi havde brug for, også til den digitale underskrivning. Hvis vi havde spørgsmål, så fik vi et svar stort set med det samme. Heegaard Bolig er bare gode ejendomsmæglere.
Vi fik afsluttet salget på den bedste måde, så vi kan kun anbefale Heegaard Bolig til andre.
- Jørgen Elmbæk

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de anbefalinger, som vores kunder har givet os.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

august 2022

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031