Hos Heegaard Bolig sætter vi en ære i, at alle vores handler hviler på et stærkt grundlag. Vi har en omhyggelig tilgang til alle hushandlens faser og gør en udpræget indsats for, at alt udfærdiges professionelt og grundigt fra start til slut.
Hos Heegaard Bolig har vi flair for at gøre din bolig klar til salg og matche dit salg med den rigtige køber. Vi brænder for at se muligheder og bruger det aktivt i vores salgsproces.
Heegaard Bolig er en selvstændig ejendomsmægler, og vi ligger især vægt på en åben og ærlig dialog med kunderne. Der er mange fordele ved at vælge en selvstændig ejendomsmægler, både i forhold til økonomi, markedsføring og ikke mindst samarbejdet frem til, at dit hus bliver solgt - Vi er lokalt funderet og har frie tøjler i forhold til, hvordan netop din bolig skal sælges!
Som selvstændig mægler er vi hos Heegaard Bolig frit stillet, hvad angår vores koncept og de værdier, vi ønsker at bygge vores forretning på. Det er helt op til os at finde de kerneydelser, som vi gerne vil være kendt for og som skaber værdi for vores kunder.
Hos Heegaard Bolig tilbyder vi helt solgt eller gratis, og det er et valg vi har taget, fordi vi i vores forretning synes, at det er rimeligt, at du rent faktisk får det vi markedsfører, nemlig solgt eller gratis! Du skal ikke betale for fotograf, markedsføring eller andre ydelser før, din ejendom er solgt - det er nemlig solgt eller gratis.
NB! Gælder kun i Faxe kommune.
Hos os består en vurdering af tre faser:
1. En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en bedømmelse af boligens salgspotentiale.
2. En gennemgang af de forhold, der kan være med til at optimere salget og som der skal fokuseres på i salgsprocessen.
3. En opdatering af situationen på boligmarkedet.
Hos os får du:
- En grundig gennemgang af boligen og de gældende regler.
- Gennemgang af salgsbudgettet, som indeholder alle udgifter og angivelse af det forventede provenu
- Individuel plan for salget af din bolig.
- Professionel og realistisk gennemgang af boligens værdi i det aktuelle marked.
- En grundig gennemgang af alle dokumenter og af salgsforløbet.
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende vurdering af din ejendom. Eller kontakt os, hvis du og din familie bare ikke har fundet den helt rette bolig endnu.

Kundeudtalelser

Kildevang 20, 4690 Haslev

Solgt på 15 dage til prisen!
For et par år siden ledte vi efter et hus, hvor vi kunne se os selv bo resten af livet. Desværre lykkedes det os ikke på det tidspunkt at finde det helt rigtige. Vi vidste ikke, hvad vi så skulle gøre. I forbindelse med at kigge på huse, traf vi Mikkel Heegaard. Han vejledte os til at kigge efter et hus, hvor vi så os selv bo de næste 5 år, så vi kunne få ro på og lede efter det helt rigtige hus efterfølgende. Vi tog hans råd og købte vores hus gennem Heegaard Bolig.
Da vi fandt ud af, at vi stod med en familieforøgelse, blev det tid til at sætte vores hus til salg og kigge efter noget større.
Vi var sikre på, at vi ville have Heegaard Bolig ud for at kigge på huset, men vi kontaktede også en anden mægler for en sikkerheds skyld. Vi valgte dog Heegaard Bolig, fordi vi vidste, at de kendte til huset i forvejen. Desuden så huskede vi stadig den gode behandling, som Mikkel Heegaard havde givet os, da vi købte huset. Vi syntes, at det var en kæmpe tryghed at vide, hvad vi gik ind til med dem som mægler.
Og vi fik igen god vejledning og hjælp. Vi var rigtig glade for f.eks. den email, som beskrev, hvor og hvilke dokumenter, vi skulle finde frem. Var der det mindste, vi blev i tvivl om, så ringede vi bare. Det kan godt være, at de ikke tog telefonen med det samme, men der blev næsten altid ringet tilbage samme dag.
Vi har kun oplevet, at Heegaard Bolig har 100% styr på alting og, at de var gode til at informere og opdatere os hele tiden. Vi valgte at lægge det meste over i hænderne på Heegaard Bolig. Det er vi glade for, at vi gjorde. De tog sig simpelthen af alt. Det var så rart for os ikke at skulle holde øje med alt eller rykke for svar. Trygheden har været vigtigst for os gennem hele salget. Det var specielt vigtigt for os de sidste intense dage af salget, som kan føles næsten ulideligt – men Heegaard Bolig formåede at gøre det til en god oplevelse i stedet for!
Vi er glade for, at vi fulgte vores mavefornemmelse, og vi kan kun anbefale Heegaard Bolig til andre.
- Maria Bom Hansen & Jacob Pedersen

Pilevej 12, 4683 Rønnede

Solgt på 6 dage!
Vi havde truffet en beslutning om, at vi gerne ville tættere på Michaels arbejdsplads, og derfor skulle huset sælges.
En ting, der var vigtigt for os, var at finde en ejendomsmægler, der annoncerede ind mod København – og det gør Heegaard Bolig. Da vores nabo desuden også lige havde fået solgt sit hus gennem Heegaard Bolig, og hun anbefalede dem til os, gav det fuldstændig mening at kontakte dem med henblik på en formidlingsaftale.
Vi mødtes med Anette Heegaard til en gennemgang af huset og haven. Vi fik en god mavefornemmelse med det samme. Anette Heegaard var ikke sådan en anmassende ejendomsmægler. Hun var stille og rolig og meget behagelig at tale med. Vi havde en rigtig god dialog, og undervejs var det tydeligt, at hun godt kunne lide både vores hus og have.
Hun gav os et par konkrete ting, som vi skulle arbejde med, før fotografen kom ud for at tage billeder af huset. Vi havde allerede en ide om, hvad der skulle gøres, og vi havde også planlagt arbejdet – vi skulle bare lige vente på lidt bedre vejr.
En ting, som vi satte meget pris på var, at det var muligt at forventningsafstemme, hvor og hvornår eventuelle fremvisninger skulle foregå af hensyn mit arbejde som dagplejer. Alle fremvisninger blev planlagt til sent på dagen eller i weekenden, hvor der ikke blev passet børn.
Hvis vi har haft spørgsmål, så har vi fået svar meget hurtigt. Både Anette og Mikkel Heegaard har sørget for at vende tilbage så hurtigt som muligt, hvis de ikke lige kunne besvare et opkald etc. med det samme.
Kort og godt, så har vi oplevet Heegaard Bolig som meget professionelle ejendomsmæglere. Alt er gået gnidningsfrit og hurtigt - så vi kan kun give dem vores anbefalinger.
- Karen D. Poulsen & Michael Hansen

Hvad vores kunder siger

Hos Heegaard Bolig har vi haft de bedste kunder!
Vi er glade for og stolte af de anbefalinger, som vores kunder har givet os.
Læs alle anbefalingerne her.

Hvad er din bolig værd?

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

juli 2021

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031