Engen - En unik byggemulighed, hvor by og natur mødes!

Engen består af 18 fantastiske byggegrunde, som lige fra starten har haft fokus på fremtidssikrede boliger med vægt på energioptimering og fornuftig energiplanlægning midt i en vidunderlig natur.
Engen bliver udviklet som et klassisk villaområde med mulighed for at opføre individuelt tilpasset boligbyggeri i op til 1½ plan med et parklignende grønt fællesareal midt i området med den naturbeskyttede sø som fokuspunkt.
Planen er, at der på den del af fællesarealet, der ikke er naturbeskyttet, kan anlægges legeplads, bålsted m.m. til gavn for alle beboerne.
Engen lægger op til at leve i samhørighed med naturen og naboerne uden at sætte for store aftryk i omgivelserne.
18 byggegrunde til åben-lav boliger i 1½ plan med bebyggelsesprocent på 30%
Frit valg af byggefirma
Grundstørrelser på ca. 650m² samt stort grønt fællesareal
En overordnet grøn profil
Den grønne profil forstærkes af, at boligerne skal være forsynet med en alternativ varmekilde. Det kan være jordvarme, varmepumpe eller luft-til-vand-anlæg. Regnvandsopsamler til genanvendelse af regnvand til tøjvask og toiletskyl er en anden fordelagtig mulighed, som sikrer en stor besparelse på det årlige vandforbrug, og er med til at sikre et grønnere miljø. Læs lokalplan 500-92 her
Midt i naturen - tæt på byen
Hvis du ønsker at kombinere det praktiske liv tæt på byen med et liv tæt på naturen og frisk luft, så er Engen i den grad et sted, som er værd at kigge på.
Det helt unikke ved Engen er, at grund er beliggende midt i den eksisterende natur, hvor store træer og buske skaber hygge og privatliv. Når du bor på Engen, er du helt tæt på naturen og kan opleve årstidernes skiften lige udenfor vinduet. I udviklingen af området har der været fokuseret meget på at bevare natur- og dyreliv. Engen har sågar sin egen lille sø med en bro, hvorfra man kan betragte naturen og dyrelivet i de frodige omgivelser.
Udover at fokusere på at være miljøvenlig og sikre de naturlige omgivelser, så har Engen også lagt kræfter i at sikre, at der ikke kommer for meget støjforurening. Det er også sikret, hvor de energimæssige enheder må placeres, og hvor meget genskin f.eks. solceller må afgive. Ligeledes må tagmateriale heller ikke give for meget genskin.
Området omkring Engen er fredet og er beliggende i landzone, så der ikke må foretages yderligere udstykninger – derfor er beboerne på Engen sikret et fint kig over de bredde vidder i årene frem.
Engen ligger tæt på Haslev centrum og hele familien kan færdes sikkert ad Hjertestien, som går hele vejen op til centrum.
Tæt på ny og moderne skole
Kun 400 meter fra Engen ligger den nybyggede Vibeengsskole, som er en moderne skole, bygget på en grøn profil og er beliggende midt i naturen. Her fokusere man på mange uderum – skolen er integreret med skov og sø, og naturen inddrages aktivt i den daglige undervisning.
Pris pr. grund (inkl. tilslutningsgebyr og byggemodning) kr. 650.000

Vil du vide mere?

Så kontakt os her!
Vi ringer dig op indenfor 24 timer og tager en snak om dine drømme om hus på Engen.